VSP PRO 11

The last VSP PRO of 2023. We will be having a massive fight day with over 10 fights!

VSP BOXING

,

December 23, 2023

VSP PRO 11

Fight Card

VSP PRO 11 - Fight 1
VSP PRO 11 - Fight 2
VSP PRO 11 - Fight 3
VSP PRO 11 - Fight 4
VSP PRO 11 - Fight 5
VSP PRO 11 - Fight 6
VSP PRO 11 - Fight 7
VSP PRO 11 - Fight 8
VSP PRO 11 - Fight 9
VSP PRO 11 - Fight 10

Actions from

VSP PRO 11

Photos from

VSP PRO 11

No items found.

related news

Lorence Rosas sitting
12/25/2023

NGUYỄN VĂN TÌNH EM WINS ON DEBUT !

It wasn't pretty - but it was a lot of fun !
The loudest cheers of the night were for 18 year old Nguyễn Văn Tinh Em, who produced a high octane performance to outwork his opponent and win his first professional bout.
The win was even more amazing considering Nguyễn Văn Tinh Em has only been boxing for less than one year.
More wins to come.
Lorence Rosas sitting
12/25/2023

GREAT JOB BOYS !

Big thanks to the gentleman from the Vietnam Boxing Organization for their services at last night's VSP PRO 11 event.
Regulating professional boxing from within Vietnam is relatively new, and shows like last night are a great chance for both the boxers and the officials to build skills.
Thank you very much to Lim Song and the team at VBO for guiding us this year.
Hoping for big things in Vietnam 🇻🇳 boxing in 2024.

#vspboxing #vietnamboxingorganization #vspgym #vsppro #VSPPromotions #boxingvietnam
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

NGUYỄN TRUNG KHÁN RISES FROM THE DEAD

"It's not how we fall - it's how we get up again"
Crazy scenes in the undercard match last night when whiz kid Nguyễn Trung Khan got dropped hard in the final seconds of the opening round.
The knockdown meant Khan was behind 10-8 on the scorecards, and now needed to win all 3 remaining rounds to be victorious. 
Not an easy task when your opponent is NGUYỄN XUÂN HIẾU !!!
But junior champion Khan kept his cool, and went on to score a memorable debut win !
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Dương Đức Bảo vs. Phạm Bá Hợi - 53kg

Trận đấu tâm điểm của sự kiện chứng kiến tay đấm Dương Đức Bảo - HCV Muay trẻ thế giới 2022, người từng thắng knockout thuyết phục trước võ sỹ nhiều kinh nghiệm Lương Nguyễn Công Khải, so găng với nhà vô địch kickboxing SEA Games 30 Phạm Bá Hợi.

Dù rất được trông đợi nhưng sự cẩn trọng của hai võ sỹ khiến tốc độ trận đấu tương đối chậm. Hai hiệp đầu tiên không võ sỹ nào vượt trội hay tung ra được đòn đấm thực sự nặng ký. Những tình huống jab hay đấm móc trúng đích hiếm hoi dường như chia đều cho cả hai võ sỹ.

Ở hai hiệp cuối cùng kịch bản không thay đổi. Bá Hợi có một vài tình huống móc trái chất lượng và 1 cú upper-cut nhưng tiếc là chỉ đi trúng phần trán của Đức Bảo. Phải đến khoảng 2 phút cuối Đức Bảo mới tăng tốc áp sát và liên tục ra đòn khiến Bá Hợi khá vất vả phòng thủ, nhưng đột biến cũng không đến ở thời khắc này.

Không võ sỹ nào thực sự vượt trội, không ngạc nhiên khi cả 3 giám định đều chấm điểm cân bằng 38-38, đồng nghĩa với kết quả hòa cho Bá Hợi - Đức Bảo.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Nguyễn Xuân Hiếu vs. Nguyễn Trung Khán - 49kg

Trận áp chót của sự kiện thực sự gay cấn và suýt chút nữa có "địa chấn". Tay đấm trẻ tài năng Trung Khán nhanh chóng thể hiện kỹ thuật thi đấu cực tốt khi áp đảo Xuân Hiếu. Lối di chuyển thông minh cùng những combo đòn chất lượng, hiệu quả giúp Trung Khán tỏ ra vượt trội.

Nhưng bất ngờ đến ở cuối hiệp này khi Xuân Hiếu có cú móc trái nặng ký khiến Trung Khán ngã xuống sàn. Đòn knock-down của Xuân Hiếu khiến các khán giả thật sự phấn khích, dù nó chưa thể mang đến chiến thắng tức thì cho chủ nhân.

Bỏ lại phía sau "tai nạn" bất ngờ trên, nhìn chung cả 3 hiệp đấu còn lại Trung Khán đã thi đấu tốt hơn. Thể hình thấp không ngăn tay đấm trẻ này tung ra những cú đấm chất lượng giúp anh lội ngược dòng bằng chiến thắng bằng tính điểm không đồng thuận (2-1) trước Xuân Hiếu.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Huỳnh Đoàn Tuấn Thành vs. Nguyễn Văn Tình Em - 52kg

Phong cách "ngổ ngáo", lối đánh xông xáo áp sát đầy năng lượng giúp Nguyễn Văn Tình Em gây ra nhiều áp lực cho đối thủ. Tuy vậy, nhìn về hiệu quả ra đòn thì Huỳnh Đoàn Tuấn Thành cũng không kém cạnh, dù liên tục phải di chuyển nhằm giữ cự ly hợp lý.

Kịch bản ở hiệp 2 tiếp tục chứng kiến Tình Em "tăng tốc" gây áp lực. Chi tiết đáng chú ý nhất ở hiệp này là khoảng thời gian 30 giây cuối khi Tình Em liên tục dồn ép Tuấn Thành vào 2 góc đài và tung ra các combo đòn.

Trận đấu thực sự "nóng" lên ở khoảng 1 phút rưỡi cuối hiệp 4 khi Tình Em áp ra ra đòn liên tục trong khi Tuấn Thành thể lực suy giảm chỉ có thể di chuyển liên tục né đòn hoặc phòng thủ chịu trận. Dù không tìm thấy đòn knock-out nhưng chung cuộc Tình Em vẫn có chiến thắng thuyết phục khi cả 3 giám định chấm thắng 39-37 cho tay đấm này.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Đỗ Văn Thiện Ngân vs. Nguyễn Việt Anh - 57kg

Đỗ Văn Thiện Ngân tiếp đón "tân binh" sàn VSP Pro Nguyễn Việt Anh bằng các tổ hợp đòn chất lượng, hiệu quả. Rõ ràng kinh nghiệm thi đấu ở VSP Pro cùng lối đánh linh hoạt giúp Thiện Ngân thi đấu hiệu quả hơn. Các tình huống ra đòn của Thiện Ngân chất lượng hơn hẳn tay đấm trẻ Việt Anh đến từ thành Nam. Đã không ít lần những đòn jab uy lực của Thiện Ngân không ít lần xuyên qua tay chắn đi trúng mặt Việt Anh.

Không bất ngờ khi Thiện Ngân giành chiến thắng tuyệt đối với điểm số 40-36 từ cả 3 giám định.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Đặng Đức Huyên vs. Hoàng Nguyễn Minh Quân - 67kg

Tay đấm Đặng Đức Huyên tỏ ra rất tự tin và "ngầu" với khả năng chịu đòn, nhưng thực tế anh cũng dính đòn nhiều hơn hẳn từ đối thủ Hoàng Nguyễn Minh Quân. Chủ động áp sát, kết hợp hiệu quả các combo đòn từ body-shot và đến các cú đấm móc vào vùng mặt, Minh Quân ghi điểm tốt hơn ở 2 hiệp đầu tiên.

Kịch bản không thay đổi ở 2 hiệp cuối khi Minh Quân vẫn giữ thế chủ động và cũng không cần quá vội vã để tìm đòn knock-out. Trong khi đó, cách trả đòn "lắt nhắt" không giúp Đức Huyên tạo ra bất ngờ. Kết quả chung cuộc Minh Quân thắng điểm tuyệt đối khi cả 3 giám định đều chấm 40-36 nghiêng về tay đấm này.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Nguyễn Ngọc Quyền vs. Nguyễn Triệu Vy - 79kg

Trận đấu "nặng ký" nhất ở VSP Pro chứng kiến một màn đôi công hấp dẫn khác. Ở hạng cân tới 79 kg, những đòn đánh của cả hai tay đấm Ngọc Quyền và Triệu Vy đều rất chất lượng. Trong 2 hiệp đầu tiên không có võ sỹ nào thực sự vượt trội, nhưng rõ ràng những đòn móc trái phải của Triệu Vy để lại ấn tượng tốt hơn.

Hiệp 3 chứng kiến Triệu Vy tích cực di chuyển áp sát và anh cũng có một cú tay sau và một đòn móc rất mạnh khiến gương mặt của Ngọc Quyền bật ra phía sau. Rõ ràng thể lực của Ngọc Quyền đã xuống nhanh và đòn đánh của anh cũng thiếu chuẩn xác trước khả năng áp sát của Triệu Vy. Kịch bản này kéo sang hiệp 4 và không ngạc nhiên khi Triệu Vy giành chiến thắng chung cuộc bằng tính điểm, dù Ngọc Quyền nỗ lực vùng lên ở khoảng 20 giây cuối.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/24/2023

VSP PRO #11: Phạm Quốc Ngữ vs. Nguyễn Huỳnh Phúc Tiến - 55kg

Hai tay đấm nhập cuộc rất tích cực và có hiệp 1 tưng bừng. Quốc Ngữ có cú over-hand khiến Phúc Tiến choáng váng, ngay sau đó không kém cạnh Phúc Tiến cũng ép đài và tung ra combo đòn chất lượng ghi điểm tốt.

Hiệp 2 chứng kiến 2 võ sỹ tiếp tục đổi đòn hấp dẫn. Quốc Ngữ tập trung vào đòn tay phải uy lực trong khi Phúc Tiến hiệu quả và tỏ ra nhỉnh hơn với combo đòn jab tay phải và tay sau cực tốt.

Trong 2 hiệp đấu cuối kịch bản không thay đổi khi cả hai không thể bứt hẳn lên và tìm thấy đòn knock-out quyết định. Chung cuộc, Phúc Tiến giành chiến thắng bằng tính điểm khi cả 3 giám định đều chấm 39-37 cho tay đấm này.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/23/2023

VSP PRO #11: Trần Tấn Quang Đạo vs. Trương Hải Biền - 63.5kg

Cuộc so găng thú vị giữa tay đấm được đánh giá "dày dạn kinh nghiệm sàn VSP Pro" Trần Tấn Quang Đạo với đối thủ mới 17 tuổi Trương Hải Biền. Sau hiệp đấu đầu tiên thăm dò, chủ động giữ cự ly, Quang Đạo bắt đầu điều chỉnh chiến thuật và ra đòn hiệu quả hơn hẳn ở hiệp 2. Những tình huống tung ra combo đòn ở cự ly trung bình và gần giúp Quang Đạo có thế trận lấn lướt hơn hẳn trước Hải Biền.

Bước vào hiệp 3, khá bất ngờ khi thế trận đảo chiều. Hải Biền áp sát, bắt nhịp tốt hơn và tung ra nhiều đòn đấm chất lượng, hiệu quả. Sự luống cuống từ phía Quang Đạo ở hiệp này khiến nhiều người phải bất ngờ.

Trong hiệp đấu cuối cùng, cả hai tích cực trao đổi đòn ở cự ly gần. Quang Đạo không để mất thế trận như ở hiệp 3 nhưng anh cũng không thể lấn lướt trước đàn em Hải Biền. Sự cân bằng kéo trận đấu tới bảng điểm phân định thắng bại và tại đây tay đấm 17 tuổi tiếp tục tạo ra bất ngờ với chiến thắng không đồng thuận (2-1). Phần thưởng xứng đáng cho Hải Biền.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/23/2023

VSP PRO #11: Trần Xuân Hưng vs. Nguyễn Đức Hoàng Thông - 61kg

Trần Xuân Hưng nhỉnh hơn về chiều cao và dù mới 20 tuổi nhưng với kinh nghiệm tập các môn võ và 2 năm tập luyện thi đấm boxing giúp anh được đánh giá cao hơn đối thủ mới có gần 1 năm tập luyện Nguyễn Đức Hoàng Thông. Tuy vậy, rất ngạc nhiên khi Hoàng Thông thi đấu chững chạc và không ngại đôi công.

Sau hiệp 1 khá cân bằng, Hoàng Thông bất ngờ ép đài và tung ra loạt đòn cực nặng, đáng chú ý có cú upper-cut bằng tay phải nặng ký khiến Xuân Hưng choáng váng. Sau 1 phút 30 giây hiệp này, trọng tài buộc phải dừng trận đấu. Hoàng Thông giành chiến thắng knock-out kỹ thuật.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/23/2023

VSP PRO #11: Lê Nguyễn Hoàng Long vs. Trần Tuấn Anh - 66kg

Trần Tuấn Anh bù đắp sự non nớt kinh nghiệm bằng sự máu lửa, anh chủ động ép đài và có 1 cú móc phải chất lượng ở giữa hiệp 1. Tuy vậy, kinh nghiệm giúp Hoàng Long ghi điểm tốt hơn bằng những đòn phản công hiệu quả, từ đòn jab đến đòn tay sau.

Sự chênh lệch về kinh nghiệm càng thể hiện rõ hơn ở hiệp 2 khi Hoàng Long liên tiếp có những combo đòn ăn điểm cực tốt. Ngược lại, Tuấn Anh không thể tìm ra chiến thuật hợp lý để đối phó. Tình hình càng trở nên tồi tệ hơn cho "tân binh" Tuấn Anh khi anh liên tục dính những đòn móc trái phải cực nặng từ Hoàng Long. Thậm chí cuối hiệp 3 còn có cảm giác Tuấn Anh sắp sửa bị knock-out đến nơi.

Bước vào hiệp cuối, khi thể lực suy giảm Tuấn Anh gần như chịu trận. Anh liên tục dính đòn và chỉ có may mắn cùng ý chí mới giúp tay đấm này không "đo sàn" trước những combo đòn chất lượng của Hoàng Long. Chiến thắng bằng tính điểm đồng thuận tuyệt đối cho Hoàng Long không cần bàn cãi.

#Webthethao #VSPBoxing #boxing #quyenanh
Lorence Rosas sitting
12/22/2023

Chùm ảnh VSP Pro 11: Kinh nghiệm đánh quý cho các võ sĩ Boxing trẻ

Chiều ngày 22/12, các võ sĩ thượng đài tại sự kiện VSP Pro 11 đã hoàn tất buổi cân ký chính thức để chuẩn bị cho những màn so tài tại VSP Boxing Gym, 147 Nguyễn Du, Quận 1, TP. Hồ Chí Minh vào tối ngày 23/12.

VSP Pro 11 cũng đánh dấu 10 đêm đấu thuộc chuỗi sự kiện VSP Pro được tổ chức trong năm 2023, đánh dấu hơn 100 võ sĩ Việt Nam chính thức bước vào sàn đấu nhà nghề. Sàn đấu được tổ chức vào thứ 7 cuối cùng của mỗi tháng tại TP. Hồ Chí Minh đã và đang là địa chỉ quen thuộc của những tay đấm trên cả nước để tích lũy những kinh nghiệm đầu tiên trên sàn đấu chuyên nghiệp.

Một trong những gương mặt đáng chú ý ở VSP Pro 11 là tài năng trẻ Nguyễn Trung Khán - võ sĩ đến từ Quảng Ngãi từng nhiều lần vô địch trẻ toàn quốc, với chiến thắng knockout tại giải Vô địch Boxing trẻ Châu Á 2023. Mới sinh năm 2005 và đang là một trong những võ sĩ trọng điểm tương lai của Boxing Quảng Ngãi, Nguyễn Trung Khán cũng bắt đầu thử sức với võ đài nhà nghề.

Bên cạnh Nguyễn Trung Khán, VSP Pro đã chứng kiến nhiều võ sĩ từ Quảng Ngãi như Trương Ngô Gia Huy, Huỳnh Thị Vũ Duyên tham gia thi đấu. Cùng với những tay đấm từ TP. Hồ Chí Minh, Hà Nội, VSP Pro đang trở thành nơi tích lũy kinh nghiệm quý giá cho các võ sĩ từ nheièu tỉnh thành trên cả nước.

#Webthethao #VSPPro
Lorence Rosas sitting
12/22/2023

VSP PRO 11 - FIGHTERS READY TO WEIGH IN

Here we go!  The 11th edition of VSP is packed with 10 fights!
Lorence Rosas sitting
12/22/2023

PHẠM BÁ HỢI MAKES FIGHTING AN ART FORM

Pham Ba Hoi is without doubt one of Vietnam's best technicians in the sport of Kick Boxing. 
A 7 times National Champion, the 28 year old crowned those multiple achievements with a SEA Games gold medal at the 2019 tournament held in Manila.
And if you're a Kick boxer, and you want to try boxing, surely it requires only half the effort ?
Well, that works in theory. 
But here is the reality.
This Saturday night, Pham Ba Hoi makes his debut as a professional boxer against Duong Duc Bao, a 20 year old southpaw who looked outstanding when winning by knockout at his own debut. 
Duc Bao, despite his inexperience, looks a top prospect in the making, and the confidence he showed in his win was impossible to miss.This kid is no pushover, and will not be overawed by the reputation of the older Pham Ba Hoi. 
This is a cracking bout between two future stars.
It's the main event and is very likely the fight of the night !

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vtvcab #vbo
Lorence Rosas sitting
12/20/2023

WHIZ KID v VIETNAM CHAMPION WHO WINS ?

20 year old whiz kid Dung Duc Bao scored a stunning knockout when he debuted this year.
Pham Ba Hoi has won the national championships 7 times in Kick Boxing, and brought home Gold in the 2019 SEA Games. 
And now he wants to make a name in BOXING !
Two hungry dogs - but only one bone!!!
WHO TAKES THIS ONE ?

VSP PRO 11 this Saturday night at VSP Gym. Admission is free and everyone are welcome. 
First bout starts at 5.30pm but please arrive early, as seating is limited. 

#vietnamboxingorganization #vspboxing #VSPPromotions #Webthethao #quickom #boxingvietnam #vsppro
Lorence Rosas sitting
12/20/2023

HUỲNH ĐOÀN TUẤN THÀNH AT VSP PRO 11

19 year old Huynh Doan Tuan Thanh was impressive at debut last August, winning a unanimous decision over a super fit Ho Minh Chieu.
Tuan showed a lot of attributes in that bout, most especially, changing stance and approach angle to confuse and open up attacks on his opponent. 
This Saturday night presents the improving Vung Tau switch hitter with an even bigger challenge. He meets Nguyen Van Tinh Em, a medalist in both youth and open championships. Despite his accomplishments, Tinh Em is only 17 years of age, and is the youngest competitor at VSP PRO 11.
Both these boys are going to have big upside in the future, and this bout shapes as one of the best fights of the night this Saturday. 

VSP PRO 11 live from VSP Gym this Saturday night. Admission is free but seating is limited, so please arrive early. First bout at 5.30pm.

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vtvcab
Lorence Rosas sitting
12/20/2023

DƯƠNG ĐỨC BẢO IS YOUR "MAIN" MAN !!

A sensational boxing debut in October by Duong Duc Bao had plenty of people asking to see more - and more you shall see. 
To say Bao was impressive in his first fight is an understatement. 
He totally dominated a far more experienced boxer, and forced the stoppage. The 20 year old produced volume, power punches and created some nice angles off a southpaw stance. It was literally an overwhelming performance. 
But matching fighters can be a difficult game.
A 7 times national kickboxing champion and 2019 Sea Games gold medalist named Pham Ba Hoi wants to debut as a pro boxer. 
But hey, who the hell would want to fight a guy with this sort of resume ?

Duong Duc Bao - that's who !
Ladies and gentlemen, grab your popcorn, this is our main event. ENJOY !

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vbo
Lorence Rosas sitting
12/19/2023

VSP PRO 11 - Saturday December 23rd @ 5pm

VSP Gym 5th Floor 147 Đ. Nguyễn Du, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh 

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vbo
Lorence Rosas sitting
12/17/2023

VSP PRO 11 - COMING UP THIS SATURDAY

Do not miss the last show of the year -  we have 10 great fights lined up, so arrive early (5.30pm) and catch all the action and drama as it unfolds. 
And as usual, we have lots of debutants and future stars in this week's fight card.

Many familiar faces from the Saigon boxing scene were at VSP Gym yesterday for some light sparring, and to ensure they are WAR READY  ! 
Tran Tan Quang Dao, Thai Hoang Huy, Lee Juyeong and Le Nguyen Hoang Long all looked in great shape - with Dao and Long both competing at the VSP PRO 11 event this Saturday night.

VSP PRO 11 - Professional Boxing event
Saturday night December 23rd  Starts 5.30pm
VSP Gym  5th Floor  147 Đ. Nguyễn Du, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh 

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vbo
Lorence Rosas sitting
12/10/2023

NEW FACES AND FAMILIAR FACES DECEMBER 23

VSP PR0 11 is just around the corner and promises to unearth some future stars once again.
But amongst the host of new faces, December 23 will see the return of some of the more regular and better known VSP PRO competitors. 
Tran Tan Quang Dao is arguably the most improved boxer this year, and will return to the ring for VSP PRO 11.
Despite losing his first two bouts against top opposition, the Hanoi fighter regrouped, and quickly responded with two tradesman-like wins on the bounce. Dao produced the best boxing performance of the night in his most recent victory in August, working off a beautiful jab and landing nice combinations on the inside.
Tran Tan Quang Dao has proved a super popular fixture at VSP PRO this year, and we look forward to seeing more of this guy on December 23.
Fight card information coming soon.

#vspboxing #Webthethao #vsppro #boxingvietnam #quickom #vsppromotions
Lorence Rosas sitting
12/5/2023

NGUYỄN VĂN HẢI WARM UP BOUT DECEMBER 23

The "Hanoi Hitman" will return to VSP PRO this month, in advance of a major fight scheduled for Korea on January 13th. 
Nguyễn Văn Hải is currently ranked pound for pound #1 in Vietnam, and it is expected that he will take on a world ranked opponent at the Paradise City Hotel and Casino in Incheon next month.
It is always a treat to see this Vietnam legend fight live, and it's a major coup for VSP PRO 11 to host an exhibition bout for the Hitman Hải on Saturday December 23rd. 
And for those who have not been lucky enough to have experienced it before - a word of advice.
Do not miss your chance to see this Vietnam champion in the flesh !

#vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vbo
Lorence Rosas sitting
12/4/2023

VSP PRO 11

Don't miss the final show of the year !
Special appearance by Nguyễn Văn Hải in an exhibition bout.
Lorence Rosas sitting
12/5/2023

BOTSWANA BOXER TO RETURN TO HCMC

VSP PRO 11 is set to be the biggest and best of the year !
There are soooo many talented boxers that were itching to fight, so expect to see a huge card on December 23 (at this stage, we have at least 12 fights !)
And of special interest to boxing fans will be the return to Vietnam of Moabi Ngaka (pictured) - a recent winner at the Ho Tram RUMBLE in Vung Tau. 
Moabi is a former youth champ in his native Botswana, and it's likely that he will perform a 6 round spar with Vietnam legend Nguyễn Văn Hải (who is a heavier weight class boxer)
Both fighters will use the VSP PRO show as a much needed "hit out" before heading to Korea for big fights at Paradise City on January 13th.

More news on the VSP PRO 11 fight card coming soon. 

#vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #vsppro #quickom #boxingvietnam #VSPPromotions #vbo
Lorence Rosas sitting
12/1/2023

LIVE IT! VSP PRO 11 - SATURDAY DECEMBER 23

Remember, we all get hit!  Now get up!

Latest blog posts

Elorde boxers
February 20, 2024

VSP PRO "CLASSROOM" TO THE BIGTIME

Thai Hoang Huy gets rewarded for his improving performances in 2O23 with his first bout outside of the country. 
Huy only began boxing 18 months ago, and was inspired to try the professional game after contesting an exhibition bout with Philippines' JonJon Estrada. The Wolverine gave him encouragement to keep training and stay busy, and he took the advice from the experienced Estrada. 
Thai Hoang Huy has since won 4 from 6 in 2O23, yet it was in his most recent bout, that he got a lucky break.
Despite losing to Botswana champion Moabi Ngaka, the African liked what he saw, and requested for Huy to have an opportunity to fight abroad in Botswana. 
RUMBLE IN THE OKAVANGO affords that opportunity, and on March 30th, Huy will join 3 other Vietnam 🇻🇳 boxers in an Asian team that will tackle the African nations. 
Thai Hoang Huy meets Zambia 🇿🇲 hotshot David Kapusu, a quality prospect that won impressively at his debut.
VSP wish Thai Hoang Huy lots of luck with his fight in Botswana - draw your inspiration from the LIONS !

#vspboxing #Webthethao #VSPPromotions #rumbleintheokavango #elordegym #elorde
Elorde boxers
February 20, 2024

THE RUMBLE JUST KEEPS ON GETTING BETTER

Team Africa just received a huge boost with breaking news that Kagiso Bagwasi will be joining the fray at RUMBLE IN THE OKAVANGO. 
Bagwasi is a 5-0 pro and a former amateur standout. 
The Botswana boxer started his professional career in blazing fashion, winning three bouts in quick succession before calamity struck.
Bagwasi was the victim of a vicious knife attack, leaving him unconscious and in need of multiple surgeries.
It was doubtful whether the talented welterweight would be able to resume his career after bicep damage incurred in the incident, but Bagwasi shed the drama like it was a second skin. It's perhaps why he has earned the ring name "Reptile" !!
Kagiso resumed in 2O22,  and has been in stunning form - a shutout victory followed up by a stunning knockout win ( both on the road in Johannesburg) endorsed that the Reptile was better than ever !
This signing is a huge coup for Team Africa, and it will take a supernatural performance from any opponent to beat Kagiso Bagwasi on his home turf !

#rumbleintheokavango #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions #elordegym #elorde
Elorde boxers
February 19, 2024

"MARK YAP WILL DROP. THIS IS WAR !"

The main event boxer that will face the Philippines' Mark John Yap has made the bold prediction that he will drop his counterpart at least once in next month's headliner.
This is a view that's endorsed by many in Africa that think Yap will age overnight, and that he doesn't have the speed or legs to go with his younger opponent. 

"Africa is different man. It's really hot here, we are used to it. And we have lots to deal with every day, fighting is what we love, and to have old men come to our backyard and beat us ? C'mon man, that just not gonna happen. 
Yah eish we are lions and we hungry !
Yap is a good fighter, but he won't be good against me. But respect - I know he will try hard, he will do his best to make it good for the people watching"

Moabi Ngaka heads a team of 11 boxers from the African nations of Botswana, Zambia, Namibia and Zimbabwe to fight in Maun on March 30th. 
Mark John Yap and Moabi Ngaka will compete for the World Boxing Foundation title at 130lb. 

RUMBLE IN THE OKAVANGO 
Maun Stadium Botswana Africa 
Saturday March 30th 

#rumbleintheokavango #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions #elordegym #elorde
Elorde boxers
February 17, 2024

HAFENI NGESHEYA: "OKAY - LET'S RUMBLE !"

The African nations are renowned for their athletic talent, and RUMBLE IN THE OKAVANGO will showcase many of the continent's best emerging stars.
Namibia 🇳🇦 Lightweight prospect Hafeni Ngesheya is known in his country as "The Mexican" - courtesy of his dogged and relentless style, and his penchant for body assaults.
The 25 year old was one of the first boxers selected for Team Africa, a squad that comprises countries South Africa, Zimbabwe, Botswana, Namibia and Zambia.
Ngesheya is unbeaten in his professional career, boasting 6-0 with 3 knockouts on his resume, and he is just getting started ! 
RUMBLE IN THE OKAVANGO presents another exciting challenge and opportunity for the Namibian prospect, who was impressive in his two wins in the back end of 2023.
And the challenge and opportunity are extremely real (and formidable) - Ngesheya will take on the "Hanoi Hitman" Nguyen Van Hai - a real cornerstone for Team Asia.
But Namibia 🇳🇦 are known for great fighters, and you have to suspect that when Hafeni Ngesheya steps into that ring on March 30th, we will be left in no doubt as to why this hot prospect is called THE MEXICAN !!

RUMBLE IN THE OKAVANGO 
Maun Stadium Botswana 🇧🇼 
Saturday March 30th 

#rumbleintheokavango #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions #elordegym #elorde
Elorde boxers
February 16, 2024

TEAM ASIA MEETS TEAM AFRICA

 Former opponents - Vietnam's Thai Hoang Huy and Botswana's Moabi Ngaka, will meet again next month at a huge celebration of boxing in Africa.
RUMBLE IN THE OKAVANGO showcases many of the most promising boxers from the African nations, and pairs them with champions from the Philippines 🇵🇭, China 🇨🇳, India 🇮🇳 and Vietnam 🇻🇳. 
Moabi "The Eagle" Ngaka is scheduled to fight the main event, a WBF International title match with one of the Philippines best performed international stars - Mark John Yap. 
Thai Hoang Huy will be the least experienced of four Vietnam boxers who have been included in the TEAM ASIA squad. 
Despite taking up boxing only 18 months ago, Huy has wasted no time, racking up 4 wins in 6 bouts in the space of a year. Not one to avoid a challenge, Huy will appear in the opening match against Namibia's highly promising David Kapusu, who scored impressively at his much awaited debut.

RUMBLE IN THE OKAVANGO 
Live from Maun Stadium Botswana, Africa 
Saturday night March 30

#rumbleintheokavango #vspboxing #VSPPromotions #elordegym #Webthethao #elorde
Elorde boxers
February 15, 2024

PHILIPPINES BOXING'S "NEW BREED"

Take a good look at this picture.
Can you pick the FUTURE STARS ??

Welcome in the next crop of young talent !

This is the ULTIMATE KNOCKOUT CHALLENGE 
The Flash Grand Ballroom Elorde Sports Centre 
Parañaque City Manila 
Friday March 1st
Elorde boxers
February 12, 2024

ESTRADA PICTURE PERFECT AT WEIGH-IN

VSP regular JonJon "the Wolverine" Estrada returns to the ring in Pasay City Manila tomorrow night. 
The cult status boxer has fought on many VSP shows in Manila, and also performed in an exhibition bout at Ho Tram Vietnam in late 2022 against local hopeful Thai Hoang Huy. 
Estrada was controversially beaten by split decision against top level Jhon Gemino at his most recent outing, after having a point deducted for landing a "low blow".
The Wolverine is desperate to make amends for that "loss", so expect carnage in tomorrow's bout with Alvin Medura.

Weights from Midas Hotel and Casino, Pasay City, Philippines –

 Undercard Bouts(Gaballo-Pharob):

Featherweight Bout (6 rounds):
David Santisima: 124.8 lbs
Sandy Volante: 127.1 lbs

Super Flyweight Bout (4 rounds):
Abubakar Yanon: 112.8 lbs
Marsolo Pandian: 114.5 lbs

Lightweight Bout (6 rounds):
Yesimuhan Yeerkan: 142.4 lbs
Bryan Macamay: 141.6 lbs

Super Lightweight Bout (6 rounds):
Jino Rodrigo: 138.8 lbs
Monico Laurente: 133.5 lbs

Super Flyweight Bout (6 rounds):
Judy Flores: 118.6 lbs
Dennis Gaviola: 114.2 lbs

Lightweight Bout (6 rounds):
Jon Jon Estrada: 126.2 lbs
Alvin Medura: 126.2 lbs

Lightweight Bout (4 rounds):
Randy Tanondra: 135.5 lbs
Marven Malunes: 134.5 lbs

#vspboxing #elordegym #vsppromotions #rumbleintheokavango
Elorde boxers
February 12, 2024

THERE'S NO SUCH WORD AS CAN'T !!

Filipino pride Manny"pac man" Pacquiao responds to those who say he is too old to return to the ring

🗣️"Thank you to every person who has told me I can't. 
You are just another reason I will!"
Elorde boxers
February 13, 2024

WOLVERINE BACK AT THE "OFFICE"

JonJon Estrada in inimitable form at the weigh-in just moments ago, ahead of tomorrow night's great card in Pasay City. 

Estrada takes on the heavy handed Alvin Medura in a 6 round featherweight bout.
This is expected to be a smorgasbord of unbridled violence, as the Wolverine looks to redress a contentious last start defeat at the hands of Jhon Gemino. 
A knockout result by either fighter would be no surprise, with the Wolverine being favoured to be last man standing !

Estrada will stay busy in 2024 - next month he heads to Botswana to be part of an All Stars Asian team that will fight African nations in the RUMBLE IN THE OKAVANGO on March 30th.

#rumbleintheokavango #vspboxing #VSPPromotions #elordegym #Sanman #Webthethao
Elorde boxers
February 13, 2024

AFRICA'S BIGGEST EVER BOXING EVENT !!

The Philippines Mark John Yap, Arnel Baconaje, JonJon Estrada and Vietnam legend Nguyễn Văn Hải are already on board for what will be the biggest show ever held in Africa. 
Many of Africa's best boxers are ready to welcome a hot Team Asia which will include the Philippines 🇵🇭, China 🇨🇳, India 🇮🇳 and Vietnam 🇻🇳. 

RUMBLE IN THE OKAVANGO 
Maun Stadium Botswana 
Saturday March 30th 
Fight card announcements coming soon !

#rumbleintheokavango #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions #elordegym #elorde
Elorde boxers
February 13, 2024

MIDAS HOTEL CASINO PASAY CITY MANILA

Weigh in and face off today  !
VSP wishes lots of luck to THE WOLVERINE JonJon Estrada and Jino Rodrigo  - and all the other great boxers that are weighing in today. 

Fight card:
▪️Reymart Gaballo vs. Phai Pharob, 10 rounds, bantamweight
▪️KJ Cataraja vs. Jun Blazo, 8 rounds, junior bantamweight
▪️Jino Rodrigo vs. Monico Laurente, 8 rounds, junior welterweight
▪️Judy Flores vs. Dennis Gaviola, 6 rounds, junior bantamweight
▪️Yesimuhan Yeerken vs. Bryan Macamay, 6 rounds, junior welterweight
▪️Jon Jon Estrada vs. Alvin Medura, 6 rounds, featherweight
▪️David Santisima vs. Sandy Volante, 6 rounds, featherweight
▪️Abubakar Yanon vs. Marsolo Pandian, 4 rounds, junior bantamweight
▪️Randy Tanodra vs. Marven Malunes, 4 rounds, junior welterweight

#Sanman #elorde #elordegym #vsppromotions #VSPPromotions #rumbleintheokavango #vspboxing
Elorde boxers
February 9, 2024

TEOFIMO LOPEZ SUCCESSFUL DEFENSE

Teofimo Lopez's junior welterweight title defense against Jamaine Ortiz ended in a unanimous-decision victory for Lopez which elicited constant boos from the Mandalay Bay crowd. Lopez (20-1, 13 KOs) prevailed via scores of 117-111, 115-113 and 115-113.
Elorde boxers
February 6, 2024

BOTSWANA SET TO WELCOME THE WOLVERINE

 JonJon Estrada has some of the heaviest hands in the Philippines - and has the knockout stats to cure anyone's insomnia !
The predatory featherweight isn't known for his subtlety ot silky skills, but moreso for his ability to club opponents into submission. 
And he's good at it too - 82% of the Wolverine's 17 victims have ended in a slumber. 
Estrada fights heavy handed Alvin Medura next week in a prelude to a big international bout in the African jewel of Botswana on March 30th. And whilst it never pays to overlook an opponent, the Wolverine is planning to make Medura feel the wrath of a man who was controversially "beaten" at his most recent bout.
Estrada took on the high ranking Jhon Gemino in a rugged bout where he appeared to significantly outwork and outland Gemino, only to have a point deducted controversially for a low blow. The penalty made the difference, and the Wolverine was edged by split decision. 
The Wolverine has vowed to make a statement in Pasay City next week, and then turn his attention to the Okavango delta.
JonJon Estrada will be part of a team out of Asia that will go head to head with some of Africa's most exciting fighters. 
As for excitement, fans of the Wolverine know, he never fails to bring the BIG DRAMA SHOW !
Big news on the RUMBLE IN THE OKAVANGO event on Saturday March 30th coming soon !

#rumbleintheokavango #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions
Elorde boxers
February 4, 2024

YAP PUTTING MILES IN THE LEGS FOR AFRICA

African boxers are famed for their athleticism, their cat like reflexes, but even moreso, their crazy endurance.
Their boxers have great lungs, which makes them ever so hard to beat in longer fights.
And Mark John Yap heads to Botswana on March 30th for a leg sapping 10 round classic with local star Moabi Ngaka. 
Ngaka is fabled for his cardio, and rises at 4am to knock off 20km road runs before the sun beats hard. 
Well two can play at that game !
The "Journey Man" Mark John Yap competed in the Cagayan de Oro "marathon" earlier today, landing a top five finish in the 10km road race. And the good news is, he was doing his best work at the finish. 
Yap will spearhead a top international team in Botswana Africa next month, and is adament that he will have the legs to go with a younger and hungry Moabi Ngaka. 
Ngaka has already raised eyebrows stating he will drop Yap, and make a statement win that will shock Asia.
But dropping Yap will be no easy feat !
Mark John Yap has 34 wins on his resume, with his only losses in recent years being against unbeaten and world rated opponents. Often these were bouts taken at extremely short notice, or out of his weight class. He also has plenty of firepower of his own, sending 17 opponents to the canvas.
The war of words has only just begun !

RUMBLE IN THE OKAVANGO  
Saturday March 30th Maun Stadium 

#rumbleintheokavango #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions
Elorde boxers
February 3, 2024

WE MOURN TOGETHER AS A BOXING COMMUNITY.

Japanese boxer Kazuki Anaguchi has died as a result of injuries suffered in his bout against Seiya Tsutsumi on the undercard of Naoya Inoue on December 26th. Japanese Boxing Commission announced on Friday of his death. Anaguchi was 23 years old. There will be a time when we discuss how we can avoid such tragedy from happening again but for now, we mourn his passing together as a boxing community.
Elorde boxers
February 1, 2024

AFRICA TO HEAR THE ROAR OF THE SILENCER

Hot on the heels of news of Mark John Yap headlining a card in Botswana on March 30th, comes word that Arnel "the Silencer" Baconaje will also be joining the party.
In what is expected to be an iconic celebration of multi national boxing, the "RUMBLE IN THE OKAVANGO" will showcase many of Africa's rising talents from countries such as Botswana, South Africa, Zambia, Namibia and Zimbabwe. 
Baconaje is one of the Philippines elite, and as a former RP national champion, he is expected to fly the flag high come March 30th.
News on The Silencer's opponent and the full fightcard will be breaking soon.

#rumbleintheokavango #vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions
Elorde boxers
January 29, 2024

NGUYEN VAN HAI - DANANG

The "Hanoi Hitman" Nguyen Van Hai will return to the ring in Hoi An this March.
Hai, who has scored two sensational KNOCKOUT victories in recent fights, will be shooting for the WBO Oriental title against a top level international opponent.
Breaking news on this exciting fight coming soon.
Elorde boxers
January 30, 2024

VSP PROMOTIONS GOES ON SAFARI

The river town of Maun in the African country of Botswana is the gateway to the Okavango delta.
This is a lush wildlife habitat steeped in rich history, and known as possessing some of the most beautiful wetlands in the world. 
It is also home to some of the most deadly and dangerous animals on the planet !

And they don't get more gnarly and fierce than Cagayan de Oro son MARK JOHN YAP !!

Yap has earned the monicker of the "Journey Man" and he truly lives up to that reputation this coming March.
Mark John Yap heads to the backyard of Botswana champion Moabi Ngaka on a seek and destroy mission, and will headline a huge international event.
The "Rumble in the Okavango" show will be the biggest boxing in African history, and will include stars from the Philippines, China, Vietnam and India - pitted against Botswana’s hungry lions.

There is already massive interest out of Botswana to bet any amount of money to say that their boy will drop Mark John Yap to the canvas. 
Is it possible ???

#vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions #rumbleintheokavango
Elorde boxers
January 26, 2024

VBO RULES MEETING IS IN PROGRESS !!

The Grand Ho Tram showcases another big international event tomorrow night in Vung Tau.
The rules for all fighters, coaches and assistants were explained at this morning's meeting by Dr. Lim Song of the Vietnam Boxing Organisation - which is the accredited regulator of professional boxing in Vietnam.
Tomorrow night's show is brought to you by Cocky Buffalo Promotions.
Elorde boxers
January 25, 2024

MARK JOHN YAP CONTINUES THE "JOURNEY"

Big news breaking soon on the next fight for Mark John Yap THE JOURNEY MAN !!

It's BIG, and you will be surprised where he is headed !
Elorde boxers
January 22, 2024

NEXT FIGHT IS IN HO TRAM ON 27/1

2024 has just begun and already 2 major international fights organized by Cocky Buffalo for January. Vietnam Boxing Organization looks forward to the day when more Vietnamese boxers will fight for regional titles.

Japan, Korea, China, Thailand, and Taiwan.  

VBO welcomes first boxers from Taiwan to Vietnam as a part of the ongoing cooperation with #PBC and #firstdrop promotion. We look forward to more opportunities between the two countries.

#vietnamboxingorganization #vbo #cockybuffalo #vietnamboxing
Elorde boxers
January 17, 2024

TAGPUNO JR TAKES FEROCIOUS DOWN UNDER

It's the ignominious start to a pro boxing career that many dread. 
It's the reason why all managers and promoters give their fighters easybeats when they first debut as professionals.
 
But there was no such soft path for "Ferocious" Fernando Tagpuno, who was to suffer defeats at his first two bouts when he met top flight Jonniel Laurente (8-1) and Daniel Nicolas (7-2).
The losses would make many question their career choice, but for Tagpuno Jr, he was simply emboldened.
VSP commented at the time that the performances were great, and despite the losses, this young fighter has a big future. 
But Fernando Tagpuno needed to respond, and he did so, with FEROCIOUS intent.
Tagpuno siezed those early lessons, and then used them to batter 7 subsequent opponents !!
THAT'S SEVEN KNOCKOUTS IN A ROW ! 
And there are some pretty decent names in that hit list !

"Ferocious" Fernando has been rewarded for his escalating displays of violence with a title shot on March 23rd in Australia. 
He is slated to take on outstanding indigenous prodigy Dana Coolwell for the IBO InterContinental Featherweight title in a bout that should blow the rafters off the Caloundra RSL Club.
"Deadly" Dana Coolwell rates as one of the most precocious talents in Aussie boxing, and was controversially defeated for a World Youth title while amasssing a 12-2 record. He is skilled, slick, and reminiscent of a young Paul Fleming.
The contrasting style of Tagpuno Jr will make it interesting - he brings pressure, and when he comes to your front door, he doesn't forget to knock. And he KNOCKS LOUD !!!
Great match up - Ferocious Fernando Tagpuno Jr v Deadly Dana Coolwell. Saturday March 23rd.
Elorde boxers
January 13, 2024

CHIẾN THẮNG NGHẸT THỞ CỦA TRẦN VĂN THẢO TRƯỚC VÕ SĨ TRUNG QUỐC

🇻🇳🇻🇳🇻🇳

Đối mặt võ sĩ trẻ Li Gui Ming, Trần Văn Thảo có được lợi thế nhờ các tình huống tấn công tốc độ ở những hiệp đầu tiên. Dù vậy, sức chịu đòn bất ngờ giúp Li Gui Ming vùng lên ở nữa cuối trận, buộc Thảo phải dùng chiến thuật di chuyển lùi chủ động ra đòn trước. Càng về những hiệp cuối, Trần Văn Thảo càng phải sử dụng các pha cắt góc, né tránh tối đa sức ép từ võ sĩ Trung Quốc.

Sau 8 hiệp đấu, Trần Văn Thảo giành chiến thắng đồng thuận trên cả ba bảng điểm của các giám định với tỷ số 78-74 78-72 77-75.

------------------------------------
Các trận đấu được phát sóng độc quyền truyền hình trên TV360 . Truy cập https://tv360.vn/app tải ứng dụng TV360 để xem trực tiếp toàn bộ các trận đấu của giải boxing WAR IN PARADISE
#Webthethao #WBO #WarinParadise #VoThuat #TV360 #TranVanThao
Elorde boxers
January 13, 2024

VBO TAKES THE FIGHT TO FOREIGN SOIL !

Mr. Danrex Tapdasan of WBO and Dr. Lim Song of #VBO leads officials training for KBC, KBA, and KBC officials in Korea. This 2-days training saw veteran referee & judges from Korea as well as promoters and managers come together to learn about the latest unified boxing rules.  

As to why VBO is supervising an event in Korea with PBC, Dr. Lim Song said: "I am humbled that VBO is recognized by established international commissions such as PBC, KBC and KBF. It is important that VBO continue to actively engage international professional boxing community to develop more opportunities for our boxers, and that they are treated fairly when they fight overseas."  

#vietnamboxingorganization #VBO
Elorde boxers
January 11, 2024

DINH QUAN vs YOJI SAITO

Kể từ "biến cố" với chiếc cân dẫn tới việc phải từ bỏ chiếc đai vô địch IBF Châu Á hạng nhẹ (lightweight, 61kg) hồi cuối năm 2022, Đinh Hồng Quân đã không có thêm một lần thượng đài nào trong hơn một năm vừa qua.

Thế nhưng, có một điều chắc chắn anh đã khẳng định trong lần thượng đài tiếp theo: lên hạng super-lightweight (63,5kg).

Ở trận đấu trở lại tại WBO Title Match: War in Paradise ngày 13 tháng 1 tới đây, Quân sẽ chạm trán đối thủ Yoji Saito - võ sĩ 28 tuổi người Nhật Bản đang được xếp hạng 2,5 sao trên BoxRec. 

Nhìn qua bảng thành tích, Yoji Saito đang sở hữu 5 trận thắng - 4 trận thua cùng 2 kết quả hòa. Điểm đáng chú ý ở tiểu sử của võ sĩ người Nhật Bản chính là việc anh đều kết thúc các đối thủ trong những trận thắng của mình, và mới chỉ bị knockout một lần hồi tháng 3 năm ngoái.

Vậy, Đinh Hồng Quân có lợi thế nào trước tay đấm người Nhật.

Đầu tiên, Yoji Saito là võ sĩ thường xuyên thi đấu ở hạng super-featherweight, 59kg). Tức ở màn so tài sắp tới, anh sẽ phải tăng hai hạng cân, trong khi Quân chỉ phải lên một hạng cân.

Thứ hai, Đinh Hồng Quân đã trải qua các trận đấu kéo dài từ 10 tới 12 hiệp trong ba lần thượng đài gần nhất. Do đó, thể lực ở cuộc đối đầu kéo dài 8 hiệp sắp tới cùng Yoji Saito sẽ không phải vấn đề quá lớn.

Đó là thông tin trên bảng thành tích. Về thực tế, Yoji Saito là võ sĩ có lối đánh tấn công vũ bão ngay từ những hiệp đầu trận. Bằng chứng là 5 trận thắng knockout của võ sĩ này đều chủ yếu diễn ra trong các hiệp 1 và 2, trận thắng gần nhất cũng chỉ kéo dài tới hiệp 5.

Trái lại, hai trận thua gần đây của võ sĩ người Nhật Bản đều đến từ việc anh bị suy giảm thể lực trong các hiệp đấu cuối, dẫn tới việc mất thế trận hoặc bị knockout. 

Không quá khó để nhận ra, với một đối thủ ở hạng cân trên và thường xuyên đấu nhiều hiệp như Đinh Hồng Quân, Yoji Saito sẽ cố gắng tạo áp lực ngay từ đầu hòng chiếm lĩnh điểm số. Đây sẽ là thử thách cho võ sĩ của Việt Nam khi phải thích nghi lại với việc thi đấu 8 hiệp, nơi Quân không có nhiều thời gian để thăm do hay thích nghi chiến thuật như các trận tranh đai. 

WBO Title Match: War in Paradise sẽ bắt đầu lúc 16h00 ngày 13 tháng 1 theo giờ Việt Nam. Sự kiện sẽ được phát sóng trực tiếp trên các nền tảng của Fanpage - Youtube của Webthethao.vn

#vietnamboxingorganization #cockybuffalo #VSPPromotions 

#Webthethao #WBO #WarinParadise #VoThuat
Elorde boxers
January 11, 2024

Đinh Hồng Quân

Đinh Hồng Quân là một trong những võ sĩ chuyên nghiệp nổi bật của Boxing Việt Nam. Tay đấm sinh năm 1998 từng giành chức vô địch IBF Châu Á năm 2022 với một trận bảo vệ đai thành công.

Đối thủ của Hồng Quân sẽ là võ sĩ người Nhật Bản Yoji Saito. Đây là tay đấm đã có 5 chiến thắng sau 10 lần thượng đài. Đặc biệt, tất cả các trận thắng của Yoji Saito đều bằng knock-out.

Trận đấu này sẽ đánh dấu sự trở lại của Đinh Hồng Quân ở hạng cân mới là hạng Super Lightweight (63,5kg) sau khi mất đai vô địch IBF vào cuối năm 2022. Chắc chắn võ sĩ của Việt Nam sẽ rất khao khát được thể hiện mình sẽ lấy lại niềm tin từ người hâm mộ.

#webthethao #WBOTitleMatch #DinhHongQuan
Elorde boxers
January 11, 2024

Trần Văn Thảo in Korea

Trần Văn Thảo - Đại diện đầu tiên của Việt Nam góp mặt tại giải đấu WBO Title Match: War in Paradise sẽ có màn so găng hứa hẹn vô cùng hấp dẫn với tay đấm người Trung Quốc Li Gui Ming diễn ra vào ngày 13/1 tới đây!

Hãy cùng điểm qua một chút thông số của cả 2 võ sĩ trước trận ở graphic dưới đây nhé!

#vietnamboxingorganization #cockybuffalo #WARINPARADISE #vsppromotions 

#Webthethao #WBO #WarinParadise #VoThuat
Elorde boxers
January 11, 2024

Trần Văn Thảo - Đinh Hồng Quân cập bến Hàn Quốc

Trần Văn Thảo - Đinh Hồng Quân cập bến Hàn Quốc, chuẩn bị cho buổi cân kí WBO Title Match: War in Paradise

Sáng ngày 11/1, hai võ sĩ Trần Văn Thảo và Đinh Hồng Quân đã cùng ban huấn luyện và các đồng đội team Cocky Buffalo cập bến thành phố Incheon, Hàn Quốc vào lúc 9h địa phương (tức 7h sáng Việt Nam) dưới cái lạnh -1 độ thấu xương, sau chuyến bay kéo dài 5 tiếng để chuẩn bị cho sự kiện WBO Title Match: War in Paradise. Cả hai sẽ có một ngày chuẩn bị trước buổi cân kí chính thức vào sáng ngày 12/1.

Ở ngày thi đấu 13/1, Trần Văn Thảo sẽ gặp đối thủ người Trung Quốc Li Gui Ming ở hạng bantamweight (53,5kg). Trong khi đó, Đinh Hồng Quân sẽ có trận đấu đầu tiên ở hạng super-lightweight (63,5kg) trước đối thủ Yoji Sato (Nhật Bản)

#Webthethao #WarinParadise #TranVanThao #DinhHongQuan #Vietnam
Elorde boxers
January 9, 2024

IMPORTANT NOTICE

Your professional boxing career is important.  This means making sure your fight record is accepted by international commissions.  BoxRec is becoming the official record keeper for professional boxing for many international organizations.  BoxRec is also the official record keeper for VBO.  This means if you work with VBO, your record will be recognized by BoxRec.
Elorde boxers
January 9, 2024

Nhà vô địch IBA thế giới Trần Văn Thảo

Nhà vô địch IBA thế giới Trần Văn Thảo (16 thắng, 1 thua, 10 thắng bằng knock-out) sẽ đối đầu võ sĩ người Trung Quốc Li Gui Ming (5 thắng, 4 thua, 1 bằng knock-out) ở hạng cân 53,5kg.

Trước đó hồi tháng 11 năm 2023, Văn Thảo đã có chiến thắng mãn nhãn bằng tính điểm trước võ sĩ dày dặn người Mexico Kenbun Torres tại sự kiện WBO Global Title Match diễn ra tại The Grand Ho Tram Strip (Bà Rịa - Vũng Tàu) sau 12 hiệp đấu căng thẳng. Đối thủ Gui Ming Li của Trần Văn Thảo năm nay mới 23 tuổi, đã thượng đài 10 trận và được trang BoxRec đánh giá 1,5 sao cùng vị trí Top 4 trong số 24 võ sĩ chuyên nghiệp tại Trung Quốc.

Trần Văn Thảo là võ sĩ Boxing chuyên nghiệp đầu tiên tại Việt Nam. Thi đấu từ năm 2015, Văn Thảo đã đánh bại nhiều đối thủ tới từ Thái Lan, Philippines, Indonesia. Anh cũng là võ sĩ đầu tiên giành được một danh hiệu chuyên nghiệp với đai WBC Asia Interim năm 2017. 

Hiện tại, Trần Văn Thảo đang được xếp hạng 2 sao trên BoxRec cùng vị trí Top 1 hạng cân 53,5kg tại Việt Nam; hạng 103 trên 1053 võ sĩ cùng hạng cân trên toàn thế giới.

#webthethao #WBOTitleMatch #TranVanThao #cockybuffalo
Elorde boxers
January 6, 2024

TRAN VAN THAO - KOREA JANUARY 13TH

Trào đón năm 2024 với trận đấu tại Hàn Quốc 🇰🇷
Việt Nam 🇻🇳 vs 🇨🇳 Trung Quốc

Inspector: Mr.Lim Song VBO Samson Iu PBC
Promoter: Cocky Buffalo Promotions
Elorde boxers
January 3, 2024

VIET "DOUBLE TROUBLE" KOREA JANUARY 13TH

Two of Vietnam's best performed professional boxers Tran Van Thao and Dinh Hong Quân will star at a big event in Korea next week. 
"War in Paradise" will take place at the Paradise City Casino in Incheon, courtesy of the efforts of prolific promoter Cocky Buffalo. 
The event will be supervised by Mr. Lim Song of Vietnam Boxing Organization and Mr. Samson Iu of PBC Macau. 

#cockybuffalo #vietnamboxingorganization #vbo #vspboxing #vsppro
Elorde boxers
January 3, 2024

VBO Report for 2023

Vietnam Boxing Organization publishes its performance for 2023.
Elorde boxers
January 1, 2024

GARDE FOR WBO GLOBAL TILT JAN 13

Richard Garde to challenge WBO Global in Korea
*story courtesy Lito delos Reyes

ORTHODOX Richard Garde from Cotabato Province will be fighting DianXing Zhu of China for the World Boxing Organization Global minimumweight title on January 13 at the Paradise City in Incheon, South Korea.

It will be the first time for Garde to fight outside the country.

The 29-year-old Garde (8-1-0, 7KOs) has won five of his last fights since November 2022.

Garde previously won the vacant Philippine Boxing Federation minimumweight title by knocking out Roslan Eco of Misamis Oriental in the 5th round last October 22, 2023 at the President Roxas Gym in President Roxas, Cotabato Province.

Zhu (11-1-0, 10KOs), on the other hand, has won his last six bouts since September 2020.

Zhu will be defending his WBO Global minimumweight title for the first time against Garde since he wrested it via a TKO against Sanchai Yotboon in the 3rd round last November 18, 2023 at The Grand Ho Tram Strip in Vung Tau, China.

Zhu earlier took the vacant WBC Asia Silver light flyweight title by a technical knockout over Narathin Sungut of Thailand in the 1st round at Sasakul Gym in Lam Luk Ka, Thailand in March 27, 2023.

He defended it by stopping Shane “Sugar Shane” Gentallan of Bohol in the 10th round last May 6, 2023 at Guindulman Civic Center in Guindulaman.

The fight of Garde-Zhu in South Korea will be promoted by Sang Bum Kim of the Cocky Buffalo Promotion.

The inspectors are Samson Iu and Lim Song.
Elorde boxers
December 29, 2023

WHAT'S COMING IN 2024 ????

While everyone is sleeping off the effects of too much food and beer - some of us are still working !!
Mr. Sang Bum Kim of Cocky Buffalo has been a great supporter to the fight industry and Vietnam boxers this year, and the big news is, he will be doing an iconic International show at Paradise City Korea on January 13th 2024.

This event will highlight three of Vietnam's best professionals - Nguyễn Văn Hải, Tran Van Thao and Dinh Hong Quân. 
These boxers are all booked in for huge bouts with foreign opponents, most notably Nguyễn Văn Hải. The "Hanoi Hitman" will take on Philippines 🇵🇭 star Genesis Servania, a winner of 33 of 36 fights.
Also appearing on the card is a very popular recent visitor to both Vietnam and VSP Gym - 🇧🇼 Botswana’s Moabi Ngaka.  
"The Eagle" will fight in Korea as a prelude to a big event planned for Maun Botswana on March 30th. Vietnam boxers will be represented at this show also.
More exciting developments coming soon.

#CockyBuffalo #vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #vsppro #boxingvietnam #VSPPromotions #Webthethao #quickom
Elorde boxers
December 26, 2023

"MONSTER" INOUE REIGNS SUPREME

Result from Tokyo, Japan:
🇯🇵 Naoya Inoue becomes undisputed super bantamweight champion with 10th-round KO of 🇵🇭 Marlon Tapales.
Elorde boxers
December 25, 2023

WHO NEEDS CHRISTMAS ???

When you've got Inoue v Tapales ready to go !
Today's weigh in : Inoue 121.6 Tapales 121.2

On Tuesday, ​WBC/WBO junior featherweight titlist Naoya Inoue will face IBF/WBA counterpart Marlon Tapales in a 12-round contest at the Ariake Arena in Tokyo, Japan.

​The two will meet to decide who will claim the vacant Ring Magazine belt and become the undisputed champion at 122 pounds.

Inoue, The Ring’s No. 2 pound-for-pound fighter, has devoured all put before him en route to claiming world titles at 108, 115, 118 and 122 pounds. The big-punching Japanese “Monster” has confirmed his moniker in demolishing the likes of Omar Narvaez (KO 2), Jamie McDonnell (TKO 1), Juan Carlos Payano (KO 1) and Emmanuel Rodriguez (KO 2). However, it’s his pair of triumphs over four-weight world champion Nonito Donaire that provided Inoue with considerable acclaim. He edged Donaire (UD 12) in an instant classic that was later named 2019 Fight of the Year by The Ring, then stopped him in the second round of their rematch.

Inoue became the undisputed bantamweight champion when he dominated and stopped Paul Butler in 11 one-sided rounds. With nothing left to conquer at 118, Inoue moved up in weight and looked just as impressive as ever bludgeoning Stephen Fulton (TKO 8), the consensus No. 1-rated junior featherweight, to add the WBC and WBO belts to his growing list of accolades.

Tapales, The Ring’s No. 2-rated junior featherweight, worked his way up through the ranks in the Philippines before narrowly losing to David Sanchez (MD 12) in Mexico in 2013. In late 2015, he upset the previously unbeaten Shohei Omari (TKO 2) in a WBO bantamweight title eliminator in Japan. He then headed to Thailand and twice got off the canvas to stop Pungluang Sor Singyu (TKO 11) to pick up the belt. In his first defense, Tapales went back to Japan to face Omari in a rematch. Although he missed weight and was stripped of his title, he was able to stop Omari in the 11th round.

Over a year of inactivity followed, but Tapales returned with three wins before losing to Ryosuke Iwasa (TKO 11) in an IBF 122-pound title eliminator. He bounced back with three more wins, including an impressive stoppage over Hiroaki Teshigawara (TKO 2) in an IBF eliminator. He then met Murodjon Akhmadaliev in April 2023 for the IBF and WBA titles and surprised the defending champion by winning a 12-round split decision.

Inoue (25-0, 22 knockouts) is at the peak of his powers. He appears to be the more powerful man as well as the better boxer. Might this lead to overconfidence? It’s difficult to see what Tapales (37-3, 19 KOs) can do to beat Inoue. Perhaps he can show toughness, make it into a dogfight and hope to land something that can do some damage? While Inoue is expected to not just win but dominate, can he possibly be as awe-inspiring as he was against Fulton? Tapales has wanted this fight since he upset Akhmadaliev earlier this year. Do he and his team see a weakness in Inoue’s armor?
Elorde boxers
December 18, 2023

THERE AIN'T NO STOPPING NOW !!

It's fight day !
UNSTOPPABLE Ultimate Knockout Challenge 
Live from the Elorde Sports Centre Parañaque 
Action starts at 1pm.
Elorde boxers
December 17, 2023

WBO IN KOREA

Nhà vô địch IBA thế giới Trần Văn Thảo và lão tướng Nguyễn Văn Hải du đấu tại Hàn Quốc

Ba võ sĩ Trần Văn Thảo, Nguyễn Văn Hải và Đinh Hồng Quân sẽ cùng nhau tranh tài trước các đối thủ nước ngoài tại sự kiện quyền anh chuyên nghiệp diễn ra ở Incheon, Hàn Quốc.
Cụ thể, sự kiện mà ba võ sĩ Việt Nam sẽ tham gia tranh tài là sự kiện do Cocky Buffalo tổ chức với tâm điểm là ba trận đấu tranh đai và bảo vệ đai vô địch.
Cuộc đối đầu chính của sự kiện là trận bảo vệ đai vô địch WBO Global hạng cân Minimumweight của nhà vô địch người Trung Quốc Dianxing Zhu (11-1, 10 KOs) trước đại diện đến từ Philippines Richard Garde (8-1, 7 KOs). Trước đó, tại sự kiện quyền Anh WBO Global Title Match diễn ra ở Bà Rịa Vũng Tàu tháng 11 vừa qua, nhà vô địch người Trung Quốc đã bảo vệ thành chiếc đai vô địch của mình khi đánh bại võ sĩ thách đấu từ Thái Lan Sanchai Yotboon.
Hai trận đấu tâm điểm khác của sự kiện là các cuộc so tài cho chiếc đai vô địch WBO Oriental giữa Olimjon Nazarov (28-5, 15 KOs) vs. Wulan Tuoleazi (15-5-2, 7 KOs) ở hạng cân Flyweight và Takahiro Tai (4-1, 4 KOs) vs. Lap Cheong Cheong (10-0, 4 KOs) ở hạng cân Super Flyweight.
Đặc biệt, sự kiện quyền anh chuyên nghiệp diễn ra tại Incheon, Hàn Quốc lần này thu hút được sự quan tâm lớn của người hâm mộ đến từ Việt Nam bởi sự tham gia của các võ sĩ Nguyễn Văn Hải, Trần Văn Thảo và Đinh Hồng Quân.

Lão tướng Nguyễn Văn Hải đang có một năm hoạt động tích cực khi liên tiếp tham gia các sự kiện quyền anh lớn nhỏ cả trong nước lẫn quốc tế. Lần gần nhất thượng đài tại sự kiện boxing quốc tế WBO Global Prelude, lão tướng của Việt Nam chỉ mất chưa tới 12 giây để hạ gục võ sĩ người Bangladesh Abdul Motalib.
Mặt khác, nhà vô địch IBA thế giới Trần Văn Thảo cũng không hề kém cạnh người đàn anh khi đã có một năm 2023 thành công. Trần Văn Thảo đã đánh bại võ sĩ người Mexico giàu kinh nghiệm Kenbun Torres trong lần tái xuất ở sự kiện quyền Anh WBO Global Title Match để nâng thành tích chuyên nghiệp của mình lên con số 16-1 ấn tượng. 

#cockybuffalo #vietnamboxingorganization #vsppromotions #webthethao #vspboxing #quickom #boxingvietnam
Elorde boxers
December 16, 2023

THE WOLVERINE IS GUNNING FOR DISASTER

 This is set to be THE fight of the day - JonJon "the Wolverine" Estrada going toe to toe with the man aptly named "Disaster" - Jhon Gemino.
Gemino certainly ranks as one of the most fearless and offensive pinoy fighters of recent years, and this rambunctious pugilist has enhanced a reputation of taking on all comers. 
But Estrada has enhanced a cult like status of his own - his stalking, predatory stance combined with almost neanderthal like brush strokes - but when he hits, they stay hit ! 
And it's because of this penchant for violence and emphatic finishes that the Wolverine will always be compelling viewing - 17 wins, and yet the judges were only required 3 times. 
Gemino certainly has the boxing pedigree in this contest, and has plenty of pop to keep Estrada on notice. 
And he only needs to hold the Wolverine on a tight leash for 6 rounds.

But those 6 rounds will seem like an ETERNITY!
Great fight !

UNSTOPPABLE Ultimate Knockout Challenge Flash Grand Ballroom Elorde Sports Centre Parañaque Manila 
Monday December 18th 
Everyone welcome. 

#elordetv #elorde #VSPPromotions #vspboxing
Elorde boxers
December 16, 2023

ESTRADA AND YAP ARE UNSTOPPABLE

UNSTOPPABLE Ultimate Knockout Challenge coming this Monday in Parañaque Manila, live from the Flash Grand Ballroom at the Elorde Sports Centre. 

The fight list could very well be the best this year, and certainly a great way to finish it :

Esneth Domingo VS 
Michael Bravo 

Carl Jammes Martin VS 
Chaiwat Buatkrathok 

Jon Jon Estrada VS 
Jhon Gemino 

Presco Carcosia VS 
Alvin Medura 

Mike Plania VS 
Daniel Nicolas 

Arnel Baconaje VS 
JR Magboo 

Mark John Yap VS 
Monico Laurente 

Enrique Magsalin VS 
Vergilio Silvano 

Gabriel Santisima VS 
Arjhay Recto 

Melvin Manangquil VS 
Royder Lloyd Borbon 

Christian Gagarin VS 
Zillo Duyogan 

David Santisima VS 
Gabriel Bajada 

Kiyoto Narukami VS 
Christian Tiburon 

×
Elorde boxers
December 15, 2023

GENESIS SERVANIA HITS KOREA JAN 13TH

Paradise City Casino will stage it's first ever international boxing event this January - and they don't do things by half measures.
The new Casino hotel based in Incheon is working with Cocky Buffalo to bring the best in Asia to their inaugural event, and with a host of countries represented, the Philippines has two very interesting inclusions.
Richard Garde steps up in class to take on China's minimumweight star Dianxing Zhu, and despite his relative inexperience, he boasts an 8-1 7KO record that gives him a puncher's chance. This bout will be the main event, and his match against the rugged Zhu will be for the WBO Global belt.
But even more compelling is the return of Genesis Servania, who when at his best, is simply world class !
His war with unbeaten Mexican Oscar Valdez is testament to the fact, and his record of 34-4 echoes that he has layers of experience. 
Servania resumed recently in an exhibition bout in Vietnam, but aside from looking "heavy" at 65kg, he looked in beautiful touch. The Bacolod star dropped his Indonesian rival in the second round, doing so with a mixture of well placed body rips finishing with shots to the head.
Genesis Servania will drop to Lightweight 61kg for his Korean bout, and he is matched with Vietnam legend Nguyễn Văn Hải. This bout is expected to be a really true test of where the Philippines boxer sits in his comeback journey. 
More news in this fight and event coming soon.

#cockybuffalo #vietnamboxingorganization #VSPPromotions #quickom #paradisecity
Elorde boxers
December 13, 2023

AND YOU COULDN'T EVEN HEAR A PIN DROP

That is the sound of silence !
Equal parts stealthy and lethal, one of the Philippines' best fight technicians Arnel "the Silencer" Baconaje returns to the ring this coming Monday. 
Baconaje is part of a top notch UNSTOPPABLE fight card to be held at the Elorde Sports Centre in Parañaque Manila. 
And expect the champ to be in sparkling and devastating form - he has just recently returned from fight camp in Baguio where he helped prepare Marlon Tapales for his impending clash with "the Monster" Naoya Inoue. 
Arnel Baconaje "The Silencer" will take on 18 fight winner JR Magboo, amongst a KILLER line up that includes "Wonder Boy" Carl Jammes Martin, "Magic Mike" Plania, "the Wolverine" JonJon Estrada, Jhon Gemino, Esneth Domingo, Michael Bravo, Presco Carcosia and "the Journey Man" Mark John SNAP SNAP Yap - just to name a few.
This is the biggest boxing show in Manila this year, and a great way for fight fans to celebrate 2023, so if you're local, make sure you come and see some of these stars perform live.
Everyone is welcome. 

UNSTOPPABLE Ultimate Knockout Challenge 
Flash Grand Ballroom Elorde Sports Centre Parañaque Manila 
Monday December 18th
Elorde boxers
December 13, 2023

MARK JOHN YAP READY TO GO SNAP SNAP

Vietnam and VSP visitor from the Philippines Mark John Yap is set to finish 2023 the way it started - with a BANG !
Yap defeated the tough Leonardo Doronio by knockout in January, then took time out for the birth of his first child Yuri. 
Despite putting on some weight, Yap came to Vietnam and performed an exhibition against national team boxer Nguyễn Hà Minh, and though looking rusty, he dropped his classy opponent multiple times in the final round for an impressive win. 
Vietnam hosted Mark John Yap once more in July, when he headed to Ho Tram and bested Hasan Sikdar  - once more by knockout. 
The VSP sponsored boxer returns to the ring next Monday on a mammoth card to be held at the Elorde Sports Centre in Parañaque Manila.  And looking at the shape he is in, another knockout would certainly not surprise. 
Mark John Yap ranks with Charly Suarez as amongst the very best foreign boxers to ever come to Vietnam, and we really hope to see him here again in 2024.
Elorde boxers
December 10, 2023

VSP PRO BOXERS GAIN "RECOGNITION"

Lots of great bouts and individual performances at VSP PRO this year, and it's fantastic to see local businesses acknowledging all the hard work that our fighters put in.
Thai Hoang Huy has been one of the most prolific boxers on the circuit, competing in 6 bouts for a 4 win and 2 loss record. His most recent bout was at The Grand Ho Tram where he got to battle Botswana #1 - a huge achievement considering Huy has only been boxing for a year.
This week the popular nightspot Palazzo (located in the Sheraton hotel) acknowledged Thai Hoang Huy and their ongoing support. 
Congratulations to Palazzo and boxer Thai Hoang Huy.
Elorde boxers
December 9, 2023

HANOI "HITMAN" IN KOREA "MEGA FIGHT"

Vietnam's #1 boxer Nguyễn Văn Hải has shot up the rankings since going pro, so fast in fact, that he has been offered a fight in Korea next month against a world class opponent. 
A multiple national champion in the amateurs, Nguyễn Văn Hải has won 5 of 6 since going pro - and has been extremely impressive since doing so.
The lone blemish for the VSP boxer was a loss to star Philippines lightweight Jerald Into, an unbeaten 9-0 southpaw who Hải faced after more than two years out of the ring. 
Nguyễn Văn Hải caused a media sensation at his most recent performance, knocking out an unbeaten foreign boxer with his very first punch. Bangladesh boxer Abdul Mottalib was the victim of an overhand right, and suffered his first loss in 9 fights at the hands of the ruthless Vietnam champion. 
The "Hanoi Hitman" will star for Vietnam 🇻🇳 at a huge international event to be held at the Paradise City Casino on January 13th, with news on his opponent and fight card coming soon. 
Nguyễn Văn Hải will be in Ho Chi Minh City on December 23rd, where he will perform a 6 round exhibition at VSP PRO in preparation for the big match in Korea.
More updates coming soon.

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #quickom #VSPPromotions #vbo #Webthethao #vsppro
Elorde boxers
December 9, 2023

SATURDAY SPARRING DECEMBER 9TH

Some pics of the boys that turned up early for today's friendly sparring. 
Well done boys, also the ones that dropped in later - yes, practice makes perfect !
Don't forget  - every Saturday morning 10.30am.
All levels are welcome, and it's free to come and play  !
Elorde boxers
December 8, 2023

WHO IS COMING SPARRING TOMORROW ??

Every Saturday morning we have open sparring at VSP Gym. 
All levels are welcome and it's free to join.
We start at 10.30am so come a bit early and stretch and warm-up. 

#vspboxing #vspsparring #boxingvietnam #saigonboxing
Elorde boxers
December 8, 2023

THIS IS A TICKING TIME BOMB !!

Two of the Philippines' most dynamic, dangerous and deadly !!
And both in the ring at the same time !!

JonJon "the Wolverine" Estrada with 14 knockouts meets "the Disaster"Jhon Gemino, who is no slouch when it comes to power either - he has bagged 13 bodies of his own !
BANG BANG - one of these guys will be going down - FOR SURE.

Elorde Sports Centre Parañaque Manila 
Sunday December 18
Elorde boxers
December 7, 2023

VIETNAM TRIO MAKING WAVES IN TAIWAN

There is little doubt that Vietnam have made significant progress in the professional fight sport in recent times - both in the sign up of new boxers, and also, the vastly elevated standards of referees and judges. This is in no small part attributed to the existence of Vietnam Boxing Organization, who now enable pro bouts to be properly regulated and internationally accredited.
Testament to the hard work of all, 3 🇻🇳 Viets will be rewarded with a trip to Taiwan on December 16th to take part in an event there.
16 year old prospect Dinh Minh Tuan and Cocky Buffalo's Pham Huu Thuong will compete in 4 round bouts, and both have excellent chances, being recent winners at VSP PRO. 

Nguyen Nhu Duong (VBO Official) has been an impressive performer this year in the role of officiating bouts, and will create some history by lending his skills to the Taiwan event.
The inclusion of the Vietnam 🇻🇳 boxers was made possible by VSP Promotions, who are looking forward to providing lots of international opportunities to local performers in 2024.
The Taiwan show will be supervised by PBC, in collaboration with the Vietnam Boxing Organization. 

#vspgym #vietnamboxingorganization #vspboxing #quickom #VSPPromotions #vbo

Other Promotions