VSP PRO 6

6th Monthly Professional Boxing Event

Brought to you by VSP Boxing

VSP BOXING GYM

,

July 29, 2023

VSP PRO 6

Fight Card

No items found.

Actions from

VSP PRO 6

Photos from

VSP PRO 6

No items found.

related news

Lorence Rosas sitting
8/4/2023

BOXING ROYALTY IN THE HOUSE AT VSP PRO

Vietnam has no shortage of great female fight talent, and VSP PRO is giving fans a glimpse of some of the girls that love the sport of boxing.

Le Ngoc Anh (left) was a very impressive winner at a recent event, and she was joined on Saturday night by the inimitable Le Thi Bang.

Bang is arguably the best boxer that Vietnam has produced (of either gender) in recent years, and it was a thrill to see her lending her support to the competing boxers at VSP PRO 6.

Lorence Rosas sitting
8/2/2023

"VSP PRO 6" RESULTS JULY 29TH

Well done to all warriors. Great fights !

Lorence Rosas sitting
8/2/2023

VSP PRO 6 Fight Videos are up!

Check them out on VSP Promotions channel on YouTube


Lorence Rosas sitting
8/2/2023

LE HOANG HIEP WINS AT VSP PRO 6

Another great night at the fights in Ho Chi Minh City on Saturday.

Many impressive performances, including that of "Young Blood" Le Hoàng Hiệp.

Baby Kong didn't have it all his own way, but put on a great display of boxing to sweep the rounds. Hiệp showed that if you can't out muscle a very strong opponent, then clever boxing with "punches in bunches" will certainly do the trick.

It was the second stunning win in a row for the HCMC based killer.

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 7 Winner

Phan Minh Quân thắng điểm không đồng thuận trước Đàm Ngọc Đức trong trận đấu tâm điểm sự kiện Boxing chuyên nghiệp VSP Pro 6!!!

Hiệp 1: Hai võ sỹ đều cho thấy kỹ thuật tuyệt vời với nền tảng tập luyện boxing bài bản và gặt hái nhiều thành tích ở cấp độ quốc gia.

Phan Minh Quân chủ động ép đài, tung ra body-shot và tìm đòn móc. Trong khi đó Đàm Ngọc Đức dù bị ép đài vẫn di chuyển thông minh và những cú trả đòn thông minh, hiệu quả.

Hiệp 2: Minh Quân vẫn giữ thế thủ high-guard và tiến vào dồn ép đàn em Ngọc Đức. Tuy vậy những đòn tay sau và khả năng di chuyển thoát góc vẫn giúp Ngọc Đức giữ được khoảng cách an toàn.

Trận đấu rất căng thẳng khi cả hai tay đấm đều thể hiện tốt ý đồ chiến thuật. Phải đến cuối hiệp đấu Minh Quân trong tình huống ép đài mới tìm thấy liên tiếp combo đấm móc chất lượng trúng vùng mặt Ngọc Đức.

Hiệp 3: Minh Quân vẫn chủ động áp sát trong khi Ngọc Đức di chuyển linh hoạt, tìm cách phản công và thoát góc. Phải đến khoảng 30 giây cuối cùng hiệp đấu mới "nóng" khi cả hai võ sỹ đứng giữa đài liên tục đổi đòn cực kỳ hấp dẫn.

Hiệp 4: Kịch bản "nóng bỏng" ở cuối hiệp 3 được cả hai tay đấm tiếp tục thể hiện ở 3 phút hiệp đấu thứ 4. Không còn nhiều tình huống di chuyển, thay vào đó cả hai hầu như chỉ đứng ở giữa đài và liên tục đổi đòn.

Dù tốc độ né đòn khá tốt nhưng Ngọc Đức vẫn dính nhiều đòn hơn. Những cú đấm móc và jab của Minh Quân cho thấy sự chuẩn xác và hiệu quả tốt hơn góp phần giúp anh ghi điểm ở hiệp đấu quyết định.

Kết quả: 39-37, 39-37, 38-38. Phan Minh Quân thắng điểm không đồng thuận.

#webthethao #boxing #VSPBoxing #phanminhquan

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 6 Winner

Nguyễn Hoàng Quốc Huy thắng bằng tính điểm trước Đoàn Văn Hiệu!!!

Hiệp 1: Tay đấm với 9 năm tập boxing và giành nhiều thành tích cấp quốc gia Nguyễn Hoàng Quốc Huy đã tạo ra quá nhiều khó khăn cho Đoàn Văn Hiệu. Quốc Huy di chuyển linh hoạt và làm chủ võ đài. Những đòn móc và đấm over-hand của Quốc Huy khiến Văn Hiệu rất vất vả chống đỡ. Thậm chí máu đã đổ ở phần cạnh tai trái của Văn Hiệu.

Hiệp 2: Quốc Huy vẫn duy trì lối đánh như hiệp 1 và những cú đấm rất mạnh của anh đã ghi điểm. Tuy vậy, hiệp này cũng chứng kiến màn trả đòn của Văn Hiệu rõ rệt hiệu quả hơn. Những đòn đấm móc và tay sau của Văn Hiệu khi Quốc Huy áp sát phần nào giúp anh ghi điểm.

Hiệp 3: Quốc Huy ghi điểm với 1 cú over-hand rất nặng bằng tay phải. Thế trận khá cân bằng khi hai võ sỹ đều tích cực trả đòn. Đã có thời điểm những đòn móc nặng ký của Quốc Huy sượt qua mặt Văn Hiệu khiến anh không tìm được đòn knock-out.

Hiệp 4: Đoàn Văn Hiệu chỉ trụ vững nhờ ý chí. Quốc Huy liên tục áp sát, dồn ép và tung ra đòn móc và jab. Tuy nhiên, ở thời điểm cuối cùng trận đấu nên Quốc Huy cũng xuống sức và anh không thể tìm thấy đòn knock-out.

Kết quả: 40-36, 40-36, 40-36. Quốc Huy chiến thắng tuyệt đối.

#webthethao #boxing #VSPBoxing #nguyenhoangquochuy

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 5 Winner

Nguyễn Hà Minh thắng knock-out kỹ thuật trước Lê Nguyễn Hoàng Long!!!

Hiệp 1: Đòn tay sau, móc trái và combo đòn 1-2 rất nhanh và hiệu quả của tay đấm trẻ Nguyễn Hà Minh đã giúp anh tạo ra sự khác biệt rõ rệt với đối thủ Lê Nguyễn Hoàng Long. Dù có 1-2 tình huống đấm trúng mặt đối thủ nhưng chất lượng đòn của Hoàng Long vẫn chưa tốt. Không khó nhận ra sự vượt trội của tay đấm đang thuộc biên chế đội tuyển boxing quốc gia Hà Minh.

Hiệp 2: Hoàng Long chủ động áp sát và có đòn móc phải trúng đích khá tốt. Tuy vậy ngay sau đó Hà Minh đã giữ khoảng cách và có đòn móc trái khiến Hoàng Long chuệch choạc tư thế. Bước vào phút thi đấu cuối cùng Hà Minh tăng tốc dồn ép và liên tục ra đòn buộc Hoàng Long vất vả chống đỡ. Rõ ràng Hà Minh rất muốn tìm thấy đòn knock-out ở thời điểm này. Rất may cho Hoàng Long khi anh vẫn trụ vững.

Hiệp 3: Sau chừng 30 giây thi đấu, trong pha đổi đòn ở giữa đài Hà Minh đã có cú đấm tay rất mạnh trúng cằm Hoàng Long và võ sỹ này đã ngã xuống. Một đòn đấm rất nhanh, chuẩn xác giúp Hà Minh giành chiến thắng knock-out đầu tiên ở sự kiện VSP Pro #6.

#webthethao #boxing #VSPBoxing #lehaminh

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 4 Winner

Lê Hoàng Hiệp thắng bằng tính điểm trước Nguyễn Ngọc Thắng ở hạng 55kg sự kiện Boxing chuyên nghiệp VSP Pro 6!

Hiệp 1: Tay đấm trẻ ngổ ngáo Lê Hoàng Hiệp tiếp tục thể hiện phong cách không lẫn vào đâu được trên sàn VSP Pro. Anh suýt chút nữa tìm được cú móc trái trúng đích nặng ký ngay đầu trận.

Những cũng rất nhanh Nguyễn Ngọc Thắng với lợi thế sải tay, chiều cao và tốc độ di chuyển đã đáp trả không kém phần máu lửa. Ngọc Thắng đã có 1 đòn tay sau rất nặng trong tình huống ép được Hoàng Hiệp vào ring. Còn Hoàng Hiệp có 2 cú móc trái như búa bổ khiến đối thủ choáng váng.

Hiệp 2: Hạ thấp trọng tâm và chủ động áp sát đối thủ trước khi tung ra combo đòn móc bằng cả hai tay, Hoàng Hiệp cho thấy sự hiệu quả tối đa với phương án này. Ít nhất đã có 3 tình huống những cú móc trái rất nặng ký của Baby Kong Hoàng Hiệp đã ghim trúng mặt Ngọc Thắng.

Hiệp 3: Những bước di chuyển của Ngọc Thằng càng trở nên kém linh hoạt trong khi Hoàng Hiệp tiếp tục lầm lũi dồn ép đối thủ vào ring.Những cú móc sườn hoặc đấm nhứ bằng tay phải của Hoàng Hiệp và sau đó kết thúc bằng pha móc trái nặng ký đã khiến Ngọc Thắng choáng váng.

Hiệp 4: Ngọc Thắng hoàn bế tắc trong việc tìm ra cách hóa giải đòn của Hoàng Hiệp.Những tình huống vùng lên, say đòn của Ngọc Thắng ở giữa hiệp không giúp anh đảo chiều trận đấu. Ở phút thi đấu cuối cùng của hiệp đấu, Hoàng Hiệp có cú móc trái trúng phần thái dương khiến Ngọc Thắng khuỵu xuống và trọng tài phải đếm tới 9 với võ sỹ này.

Dù Ngọc Thắng ra dấu xin đánh tiếp nhưng may mắn cho anh trận đấu chỉ còn hơn chục giây nên kịp tránh được trận thua knock-out.

Kết quả: 39-36, 40-35, 39-36. Lê Hoàng Hiệp thắng bằng tính điểm.

#webthethao #boxing #VSPBoxing #lehoanghiep

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 3 Winner

Hoàng Thùy Linh thắng bằng tính điểm trước Ngô Thanh Nhã trong trận đấu nữ duy nhất tại sự kiện Boxing chuyên nghiệp VSP Pro 6.

Hiệp 1: Võ sỹ đã quen mặt ở sàn đấu boxing quốc nội, Thanh Nhã chủ động áp sát và tích cực ra đòn. Những đòn tay sau khi áp sát của Thanh Nhã khá hiệu quả. Trong khi đó, dù trẻ hơn nhiều nhưng Hoàng Thùy Linh cũng cho thấy khả năng đáp trả đáng nể. Những đòn Jab khá tốt và 1 đòn móc trúng mặt đối thủ phần nào giúp Thùy Linh ghi điểm trước đàn chị.

Hiệp 2: Thanh Nhã tiếp tục áp sát và có những đòn tay sau tốt. Thùy Linh vẫn chống trả kiên cường với combo đòn đấm móc nhưng rõ ràng Thanh Nhã ghi điểm tích cực hơn ở hiệp này.

Hiệp 3: Hai võ sỹ tích cực đổi đòn. Nếu Thùy Linh có 1 đòn tay trước ghi điểm tốt ở đầu trận thì Thanh Nhã vẫn ghi dấu ấn với những đòn tay sau.

Hiệp 4: Mỗi võ sỹ đều có 1 đòn móc trúng mặt đối thủ ngay đầu hiệp. Thể lực suy giảm khiến cả Thanh Nhã lẫn Thùy Linh đều không đạt được độ chuẩn xác tối đa ở những cú ra đòn sau đó.

Kết quả: 39-37, 40-36, 39-37. Hoàng Thùy Linh giành chiến thắng.

#webthethao #boxing #VSPBoxing #hoangthuylinh

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 2 Winner

Thái Hoàng Huy thắng điểm tuyệt đối trước Phạm Minh Thắng tại sự kiện Boxing chuyên nghiệp VSP Pro 6!

Hiệp 1: Tốc độ nhập cuộc rất nhanh và chỉ sau hơn 10 giây Thái Hoàng Huy đã có cú móc phải rất nặng trúng mặt khiến Phạm Minh Thắng loạng choạng. Sau gần 2 phút, Hoàng Huy tiếp tục có tình huống ép Minh Thắng vào ring và tung ra combo đòn khiến đối thủ suýt ngã xuống sàn.

Với lối đánh có phần "hoang dã", thiếu kinh nghiệm, Minh Thắng còn dính một đòn móc trái rất nặng. Thậm chí cuối hiệp 1 Minh Thắng trong một tình huống hớ hênh còn lĩnh trọn cú upper-cưt trúng vùng cằm. Suýt chút nữa đã có tình huống thắng knock-out cho Hoàng Huy.

Hiệp 2: Minh Thắng có pha ra đòn trúng đích đáng kể ở giữa hiệp nhưng tổng thể anh vẫn không tạo ra sự thay đổi nào đáng kể nhằm thu hẹp chênh lệch về thế trận. Hoàng Huy vẫn cho thấy tốc độ, kinh nghiệm và kỹ thuật ra đòn toàn diện hơn.

Hiệp 3: Thể lực của Minh Thắng bắt đầu suy giảm và Hoàng Huy đã dồn ép đối thủ vào ring liên tục tung ra những đòn hook và body-shot.

Có thể thấy nỗ lực tìm cách dứt điểm trận đấu bằng những cú upper-cut của Hoàng Huy và rất may mắn Minh Thắng mới trụ vững.

Hiệp 4: Hoàng Huy bất ngờ giảm tốc bằng những đòn jab cơ bản nhằm hạn chế sự hưng phấn và nỗ lực vùng lên của Minh Thắng. Và dù là đòn jab cơ bản thì Hoàng Huy vẫn ghi điểm khá tốt.Và trước khi kết thúc trận đấu Hoàng Huy vẫn kịp ghim đòn tay rất nặng trúng mặt đối thủ.

Kết quả: 40-36, 40-36, 40-36. Thái Hoàng Huy thắng điểm tuyệt đối, qua đó đánh dấu trận thắng thứ 3 sau 4 lần thượng đài ở chuỗi sự kiện VSP Pro.

#webthethao #boxing #VSPBoxing #thaihoanghuy

Lorence Rosas sitting
7/30/2023

Fight 1 Winner

Trần Tấn Quang Đạo có chiến thắng bằng tính điểm trước Nguyễn Khắc Dũng trong trận mở màn sự kiện Boxing chuyên nghiệp VSP Pro 6!

Hiệp 1: Hai võ sỹ nhập cuộc chậm nhưng không khó nhận ra sự chênh lệch về kinh nghiệm, kỹ thuật cũng như thể chất của Trần Tấn Quang Đạo.

Chàng nhân viên văn phòng sinh năm 1991, Quang Đạo tận dụng rõ lợi thế sải tay và tốc độ để làm chủ trận đấu.

Những đòn jab tay trái của Quang Đạo không chỉ vừa ngăn đối thủ vừa ghi điểm mà còn tạo ra combo đòn sau đó kết thúc bằng cú hook phải tay lợi hại. Hiệp đầu tiên nghiêng rõ về Quang Đạo và ở chiều ngược lại Nguyễn Khắc Dũng bộc lộ rõ những sự hạn chế.

Hiệp 2: Kịch bản không thay đổi khi Quang Đạo vẫn tỏ rõ vượt trội với combo đấm 1-2. Không chỉ đấm trúng vùng mặt đối thủ, những đòn bodyshot của Quang Đạo còn khiến Khắc Dũng chật vật chống đỡ ở cuối hiệp.

Hiệp 3: Khắc Dũng chủ động áp sát nhằm tìm cơ hội ra đòn nhưng khi nó chưa mang lại nhiều hiệu quả thì võ sỹ từ Hà Nội liên tục dính đòn.

Phải sau hơn 1 phút đầu tiên Khắc Dũng mới có cú jab chất lượng trúng mặt đối thủ. Sự lỳ lợm của Khắc Dũng, và thể lực cũng có phần đi xuống của Quang Đạo khiến trận đấu biến thành màn cận chiến mà cả hai đều dính đòn từ đối phương.

Hiệp 4: Khắc Dũng tiếp tục duy trì phương án duy nhất giữ thế thủ cao găng (high-guard) áp sát và tìm cú đấm móc. Dù tìm thấy một đầm đón nặng ký trúng mặt Quang Đạo ở giữa hiệp nhưng nó chưa đủ đẻ Khắc Dũng knock-out Quang Đạo. Trong khi đó, dù thể lực đi xuống Quang Đạo vẫn có những cú đấm móc trả đòn, những pha body-shot chất lượng.

Kết quả: 39-37, 39-37, 40-36. Trần Tấn Quang Đạo thắng bằng tính điểm!

#webthethao #boxing #VSPBoxing #trantanquangdao

Lorence Rosas sitting
7/28/2023

FIGHTERS GET READY FOR VSP PRO WEIGH IN

All boxers made the weight! Now it's show time! Let's get behind your boxers and make some noise!

6PM at VSP Boxing Gym

5F, 145 Nguyen Du

Lorence Rosas sitting
7/28/2023

🔥 Trận đấu đầu tiên mở màn cho sự kiện VSP PRO #6

Trận đấu đầu tiên mở màn cho sự kiện VSP PRO #6 diễn ra lúc 18:00 vào ngày 29/7/2023

Giữa Trần Tấn Quang Đạo  và Nguyễn Khắc Dũng

Ngay sau buổi cân kí, Chúng tôi đã phỏng vấn ngay võ sĩ Quang Đạo về việc anh đánh giá đối thủ kì này của anh như thế nào ?

"Tôi nghĩ đối thủ lần này của tôi là một đối thủ có sức mạnh trong mỗi đòn đánh và tôi đoán cũng sẽ là trận đấu khó khăn với tôi sắp tới, nhưng không vì vậy mà khiến tôi lo sợ đối thủ của mình. Cả tôi và anh ta đều đã có lời qua tiếng lại với nhau trên mạng xã hội trước đó và đã có xảy ra 1 chút va chạm trong buổi họp báo nhưng ban tổ chức đã can thiệp và không có điều đáng tiếc nào xảy ra. Tuy nhiên, tôi sẽ cố gắng cống hiến cho khán giả theo dõi trực tiếp một trận đấu mãn nhãn và trên tinh thần fairplay & respect".  

Với sở trường là tốc độ và tinh thần chiến đấu không khuất phục anh tin tưởng rằng mình sẽ là người chiến thắng vào trận đấu ngày 29/7

Nói một chút về võ sĩ Khắc Dũng anh đến từ Hà Nội tuy đã tập boxing được vài năm nhưng anh lại không có cơ hội thi đấu, vào tháng trước anh đã đối đầu với Minh Quân một võ sĩ giỏi nhưng rất tiếc vì anh không có thời gian để chuẩn bị tốt cho trận đấu đó.

Nhưng bây giờ hoàn toàn khác. Cơ thể của anh đã sẵn sàng để chiến đấu. Thể lực và kỹ năng cũng đã vượt trội hơn.

Đây là những dấu hiệu cho thấy. Trận đấu này dã rất nóng từ trước khi trận đấu xảy ra. Kết quả ra sao ? ai sẽ là người chiến thắng, sẽ được hai võ sĩ trả lời vào ngày 29/7 tại sự kiện VSP PRO 6.

Lorence Rosas sitting
7/28/2023

VSP PRO 6 READY

Không chỉ là nắm đấm, các võ sĩ trẻ tại VSP Pro 6 tỏ ra vô cùng thích thú với "bài học khiêu khích" trên sàn Boxing chuyên nghiệp.

Boxing chuyên nghiệp là gì? Là nơi các võ sĩ kiếm tiền từ chính các trận đấu của mình? Chưa đủ, đó phải là những "show diễn" nơi mỗi cá nhân thể hiện không chỉ năng lực, mà còn là cá tính và sự thích thú khiến khán giả phải kéo đến sân theo dõi họ thi đấu. Đó là điều các võ sĩ góp mặt tại sự kiện Boxing chuyên nghiệp VSP Pro 6 được trải nghiệm với cảm giác thích thú và cả ngượng ngùng trước đám đông.

"Khán giả thích những màn kịch", "Họ thích những màn trình diễn chứ không chỉ là các cuộc đấu tay đôi", ông Lim Song, người sáng lập chuỗi sự kiện VSP Pro phân tích với các võ sĩ ở buổi cân kí VSP Pro 6 chiều ngày 28/7 tại TP. Hồ Chí Minh.

#webthethao #boxing #quyenanh #VSPpro #VSPpro6 #VSPboxing

Lorence Rosas sitting
7/28/2023

BOXING IN HCMC SATURDAY JULY 29TH

Live from VSP Gym   Starts 6pm

147 Đ. Nguyễn Du, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh

Lorence Rosas sitting
7/28/2023

VSP PRO TOMORROW NIGHT IN HCMC

Không giống như Boxing nghiệp dư, nơi vận động viên được trả lương bởi những đội tuyển tỉnh, thành phố hay quốc gia mà họ đang đầu quân tập luyện, cùng với số tiền thưởng dựa trên thành tích thi đấu, các võ sĩ Boxing chuyên nghiệp giống như những người kinh doanh tự do, mà sản phẩm ở đây chính là các trận đấu và hình ảnh của họ.

Trong đó, vai trò của các nhà quảng bá (promoter) là rất quan trọng.

Các nhà quảng bá - hay chúng ta vẫn thường biết tới với tên gọi những "ông bầu" có nhiệm vụ mang về những hợp đồng cho võ sĩ. Hiện tại, trên thế giới các nhà quảng bá sẽ kiếm tiền theo 4 cách chính sau đây.

- Tiền bán vé xem trực tiếp: đây là khoản thu dễ tính toán cụ thể nhất dựa trên giá vé và số lượng vé bán ra qua từng sự kiện.

- Tiền bản quyền truyền hình: tương tự như bán vé trực tiếp, các nhà quảng bá sẽ bán trận đấu cho các đơn vị phát sóng, thu phí từ các khán giả xem truyền hình.

- Tiền tài trợ - quảng cáo từ các nhãn hàng: khi võ sĩ xây dựng được hình ảnh và tên tuổi, nhà quảng bá sẽ tìm kiếm các thương hiệu có nhu cầu tài trợ, hoặc thuê võ sĩ làm đại diện hình ảnh, quảng cáo cho sản phầm.

- Tiền gửi võ sĩ thi đấu: các nhà quảng bá của võ sĩ sẽ kiếm tiền từ việc gửi các võ sĩ ra nước ngoài thi đấu. Lúc này, bên trả tiền là nhà quảng bá đối tác tổ chức sự kiện.

Thế nhưng, với thực tế ở thị trường Việt Nam, các võ sĩ đã có thể kiếm thu nhập từ 4 nguồn trên hay chưa? Liệu có trở ngại nào, từ chủ quan tới khách quan mà họ phải đối mặt để thực sự biến Boxing chuyên nghiệp thành một nghề nuôi sống bản thân hay không? Chúng ta sẽ cùng tìm hiểu với những kì tiếp theo trong tuyến đề tài về Boxing chuyên nghiệp của Webthethao.vn.

#webthethao #boxing #VSPpro #VSPboxing

Lorence Rosas sitting
7/24/2023

"VSP PRO" VIETNAM COMING THIS SATURDAY

Watch it here live !

Venue: VSP Gym 147 Đ. Nguyễn Du, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh

Saturday July 29th    Start : 6pm

Latest blog posts

Elorde boxers
July 12, 2024

"I WILL KNOCK OUT MOABI NGAKA "

South Korean 🇰🇷 hot prospect Lee Juyeong says he is destroying sparring partners ahead of his August 3rd clash in Vietnam with Moabi Ngaka. 
The bout will occur at a huge international event to be held at the Hoiana Resort and Casino in Danang. 

Lee Juyeong won two of his last three bouts, but was bitterly disappointed by his performance in a controversial points loss in January. But he is adament he will make amends against Botswana’s #1 boxer Moabi Ngaka. 

"I made a lot of mistakes in that fight, a bad game plan, and I lost to a very skilled boxer from Taiwan. But I was the more powerful fighter, and i believe I gave him too much respect. The match at Hoiana will be my chance to shine again."

"My opponent Moabi Ngaka is a great fighter, but I'm not afraid. I'm stronger and braver. I'll fight whoever comes. I want to tell Ngaka, let's make a great fight !"

The South Korean has been in devastating form in sparring, dropping two opponents and sending another to the hospital with a broken nose. And Lee Juyeong is determined to redeem his last start points defeat :

"I learn from my mistakes. 
I will knock out Moabi Ngaka - he is great, but he will learn also, that this fight is very different to what he gets at home."

"LEGENDARY" INTERNATIONAL BOXING EVENT 
Vietnam will play host to the "Legendary" international championship boxing event to be held at the Hoiana Resort and Casino on Saturday August 3rd. 
The card will showcase boxers from 7 countries - China, USA, Philippines, Indonesia, South Korea, Botswana 

Boxing event and booking information:
https://heyzine.com/flip-book/448d129cf8.html

Asia Boxing Conference info and booking:
https://heyzine.com/flip-book/4f07988e56.html

#vietnamboxingorganization #VSPPromotions #boxingvietnam #vspboxing #cockybuffalo
Elorde boxers
July 10, 2024

THE HANOI HITMAN - NEXT STOP RUSSIA

🇻🇳 Vietnam legend Nguyễn Văn Hải is officially headed to Russia after receiving his air tickets and visa today. The Hanoi Hitman will be accompanied by Coach Alejandro Belonguel to Saint Petersburg, where Hai will take on unbeaten Uzbekistan champion Khurshidbek Rasuljonov. 
Big thanks to the Vietnam Boxing Organization for creating a pathway for Vietnamese boxers to compete in prestigious international events such as this.

#vietnamboxingorganization #boxingvietnam #VSPPromotions #webthethao #Quickom #vbo #vspboxing
Elorde boxers
July 9, 2024

VIETNAM VERSUS SOUTH KOREA

Let's GOOOOOOOO !!!!!

NGUYỄN PHI KHOA PUMPED FOR HOIANA DEBUT
HCMC boxer Nguyễn Phi Khoa is one of three Vietnamese boxers that will head to Danang for the "Legendary" International boxing event early next month.
Khoa will face off with South Korea's 🇰🇷 Jung Jaewook - and the two combatants have been given the honor of kicking off the show as the first fight.
Nguyễn Phi Khoa may possibly be the least experienced fighter on the card, but he lacks nothing in confidence or grunt. He is also trained by the best :

"Nguyen Phi Khoa – this is the battle hungry debutant fighter out of HCMC Vietnam – and there is plenty of talk to say this boy will be very good. And you should believe the whispers, because Khoa is mentored by none other than Vietnam’s most recognized pro boxer – the world rated Tran Van Thao. 
Despite his inexperience, this strong bodied student has been described as a KILLER, so expect him to produce a very physical performance against his more vaunted opponent in this Hoiana bout. They say where there is a will, there is a way, and Team Khoa will do everything in their powers to gain a Vietnam victory in this exciting opening bout."

Enough said !! Vietnam 🇻🇳 is here to do the business !!!

"Legendary" International boxing event will be held at the iconic Hoiana Resort and Casino on Saturday night August 3rd. 

More information about the fights, and also special booking deals, can be found in the e-brochure :

https://heyzine.com/flip-book/448d129cf8.html

#vietnamboxingorganization #vspboxing #webthethao #VSPPromotions #cockybuffalo #professionalboxing #vbo #Quickom
Elorde boxers
July 8, 2024

DAVAO "MACHINE GUN" SET FOR VIETNAM

Top Davao prospect Dennis Endar is one of two pinoy selected for a huge international event to be held in Vietnam next month. Endar will join another Mindanao boxer Jerry Francisco, who will appear in the main event and contest the WBO Global title.
Dennis "Machine Gun" Endar will face China’s 🇨🇳 top rated Flyweight Hu Longyi over 6 rounds, in a bout that many consider maybe the fight of the night. And with good reason !

"Dennis Endar exciting Southpaw prospect hailing from Davao – a hotbed of boxing talent in Southern Philippines. 
23 year old Dennis Endar was responsible for one of the biggest wins of 2023 when he stopped the previously unbeaten Antonio Uy. This was simply an amazing performance where he dropped Uy no less than 3 times – a feat that had previously seemed impossible against his much hyped opponent. 
Endar has been rewarded for that big victory with inclusion at Hoiana, and this will be the Philippines’ boxer’s much anticipated first test on foreign soil. But be careful of what you wish for ! His opponent Hu Longyi of China represents another step up, and will surely provide a stern test of where this talented striker sits in the world scene right now."

Dennis Endar will fight at the Hoiana Resort and Casino on Saturday night August 3rd. 

You can read all the Vietnam fight and booking information here :
Elorde boxers
July 7, 2024

WORST ROBBERY IN WORLD

IT'S OFFICIAL !! WORST ROBBERY IN WORLD TITLE HISTORY 😑😒😤😪😕😐😑😒😤😪😕
Elorde boxers
July 6, 2024

EVERYTHING HAS A BEGINNING. TONIGHT IT'S MSC.

🎊✨️Congratulations to Max Sport Centre (MSC)🥊 on your grand opening! This is a significant milestone, especially for a center specializing in combat sports. Wishing you continuous growth, many new members, and becoming a trusted destination for boxing enthusiasts. May MSC achieve great success and bring immense value to the community.🎉👍🇻🇳

#grandopeningevent #boxingnews #vietnamboxing #professionalboxing
Elorde boxers
July 1, 2024

3 VIETNAM BOXERS TO BECOME "LEGENDARY"

Vietnam Boxing Organization will preside over an historic international boxing event to be held in Danang on August 3rd. 
The Hoiana Resort will play host to the "LEGENDARY" show, which will be headlined by WBO and IBF title fights, and attract boxers from China, South Korea,Philippines, Africa, USA and Indonesia. 
Did we mention Vietnam ?

The great news is that 3 Vietnam 🇻🇳 boxers have been selected to compete - debutant Nguyễn Phi Khoa, and experienced pros Tran Tan Quang Dao and Dinh Hong Quân (a former IBF champion)
VBO would like to thank our hosts Hoiana Resort and Casino for making Vietnam boxers part of this great event, as it will provide a real incentive for other professionals who get way too few opportunities. 

#vietnamboxingorganization #Hoianaresortgolf #vietnamboxing
Elorde boxers
June 25, 2024

YOU ARE INVITED!

KNOCKOUT SUMMER HEAT WITH TWO WBO TITLE CHAMPIONSHIP FIGHTS 

We are thrilled to introduce the first professional boxing event in Quangnam.  
The event will include 8 international bouts - featuring WBO GLOBAL & IBF ASIA title fights.  

The event will take place at the Hoiana Resort & Golf on August 3rd.

Details of the match ups coming soon.  

#vietnamboxingorganization #vbo #wbo #professionalboxing #boxing #Hoianaresortgolf
Elorde boxers
June 22, 2024

PROFESSIONAL BOXING IN VIETNAM 🇻🇳

Looking forward to many great events this year in Vietnam. Thank you to The Grand Ho Tram Resort and Casino and Cocky Buffalo Promotions for another excellent show on Saturday night. 
Vietnam Boxing Organization will continue to strive for excellence and make this country a leader in this great sport.
More events coming this year !!
Elorde boxers
June 22, 2024

POSTCARDS FROM SUNNY MASBATE

Face off today for tomorrow's event starting at 1pm .

Bakbakan sa Masbate II - Main Card Weigh-in
June 22 | 4 PM | Masbate Lagoon
ATK Promotions 

📌WBC Asia Continental Super Featherweight Championship
🇵🇭 Jeo Santisma - 129.8 lbs
🇹🇭 Arnon Yupang - 129.8 lbs

📌Philippine Featherweight Championship
🇵🇭 Michael Dasmariñas - 124.6 lbs 
🇵🇭 Jon Jon Estrada - 124.6 lbs

📌WBC ASIA Flyweight Championship
🇵🇭 Esneth Doningo - 112 lbs
🇵🇭 Enrique Magsalin - 112 lbs

📌WBF International Super Flyweight Championship
🇵🇭 Bienvenido Ligas - 115 lbs
🇵🇭 Alvin Camique - 115 lbs

📌WBF Australasian Super Bantamweight Championship
🇵🇭 Alex Santisima - 122 lbs
🇵🇭 Justine Darap - 120.6 lbs

*Fight will be televised live on Tap Sports via Cignal and Sky Cable
*For mobile and tablet users, download BlastTV on playstore/app store to access Tap Sports
Elorde boxers
June 22, 2024

HANEY’S WOES GO FROM BAD TO WORSE

In the old days, boxers copped their licks, picked themselves up, and moved on.
Fast forward to 2024 .......

For a guy that they mockingly referred to as an instagrammer with nothing but a left hook - Team Haney are certainly taking their beat down at the hands of Ryan Garcia quite badly !

"The Dream" salesmen have now announced plans to sue Ryan Garcia - a man who did nothing more than expose Haney as a useful but lower tier performer. 
The loss was so lopsided that many doubt Haney will be the same ever again. 
In fact, the light punching prospect has even admitted that he is mentally damaged by the beating he suffered at the hands of his "social media" opponent :

" So, it [the loss] affected me. 
My lawyers and my team will do that in court against Ryan Garcia, and we will take legal action because it has affected me. 
Not only financially but mentally. ”

But the legal representation for Ryan Garcia have had enough of the excuse making and babbling from the over rated Haney, and have returned serve with an emphatic statement of their own :

Ryan Garcia’s team have just issued a fresh statement where they mentioned that “one thing remains clear - Ryan Garcia beat Devin Haney, and this result will never be erased from the public.”

Statement: 
“There is a lot of misinformation being disseminated about Ryan Garcia.
However, the undisputed facts are as follows: his positive test was the result of contaminated supplements, of which he was unaware; the subsequent lab testing of the supplements proved to be in the billions of a gram; and, the two positive tests were in the billions and trillions, that every expert will attest to had absolutely no performance benefit. (Emphasis added)

“Regarding the weight issue, the Haney's could have chose to stop the fight, due to the weight clause, but instead, negotiated heavily and agreed to the "cash grab" and the fight.

“There was never an intent by Ryan, and the facts reiterate this, to gain an advantage over Haney. To be clear, Ryan Garcia's sole advantage over Devin Haney was that he is simply a superior fighter.

“Rest assured, there are multiple agendas that have been at play since Ryan's clear and convincing win against Haney, and all those agendas have been aimed against King Ryan.
No matter what those agendas are, one thing remains clear - Ryan Garcia beat Devin Haney, and this result will never be erased from the public and media.”

- Guadalupe Valencia, Darin Chavez Attorneys for RG.

TOUCHE !!!
Elorde boxers
June 19, 2024

BEACH PARTY IN MASBATE

 Some great fights are coming this Saturday from the idyllic Matayum lagoon in Cataingan, Masbate. 
Local boy Jeo Santisima stars in the main event against Thailand's Arnon Yupang for the WBC Asia Continental belt.
Esneth Domingo 19-2 takes on Enrique Magsalin for the WBC Asia Flyweight belt, while Ben Ligas and Alvin Camique are going to war in search of their first WBF Title. 
But the fight of the day is surely the showdown between Michael Dasmarinas and the Wolverine JonJon Estrada for the vacant RP National title. Hot'n Spicy Dasmarinas has been one of the Philippines' blue riband performers in recent years, and Estrada has notoriously been one of it's most violently effective !

The action for what promises to be a great card begins at 1pm, and is brought to you by ATK Promotions.
Elorde boxers
June 18, 2024

"I'M PRETTY BOY FLOYD REINCARNATED !"

"Do the research look at similarities in style and career." - Devin Haney 

Devin and Bill Haney were only recently beating their drum to claim boxing's pound for pound status, yet shares in the "Chasing Greatness" team have dropped dramatically in recent times.

The marketing pitch of Team Haney started to look a little dubious after he was manhandled by a much smaller Vasyl Lomachenko, yet many were willing to give him a "pass" due to his credible performance against a technically superior and more experienced opponent. 
To be fair, it was a very good fight, and one that his supporters were hoping would leverage to greater performances.
But there were obvious cracks, and they were beginning to show. 

At times, Devin Haney appeared completely out of ideas - almost forlorn, against Loma. 
Father Bill was disturbingly quiet, and offered precious little in terms of technical solution when Haney was being run ragged by Lomachenko. It was this lack of corner direction that would haunt Haney once more when he later faced Ryan Garcia. 

Cynicism was enveloping Team Haney - "weight bully" "pillow fists" "glass jaw" - coined generic terms for sure, but certainly not ones to be associated with a P4P self proclaimed ! 
And the derision was becoming his constant traveling companion.

But Haney had a golden opportunity to put all that negative propaganda to bed. 
The plan was simple. 
Fight and defeat a very talented yet flawed boxer named Ryan Garcia - the guy is a flat footed instagrammer, with nothing but a left hook after all. 
Easy work surely !
WRONG !!

Team Haney’s "Dream" turned into their worst nightmare fully realised. 
Weight bully, glass jaw and pillow fists were there for all to see - it was like that harrowing moment that you experienced as a kid when you found out that Santa wasn't real !

Okay - so the Team Haney hoax is now over. 
I think everyone fully accepts that.
The guy has no chin, no weapons, but hey - he is still a helluva talent, and even if just a measuring stick, he's still a guy worth watching isn't he ?

After Tank's epic win on Saturday night, Devin Haney was quick to tweet "Ready to get back n the mix". 

There is no doubt he has lots of options. 
Eddie Hearn said he fears for Haney against a puncher like Subriel Matias, but after his loss on the weekend, maybe he is now in calculations.
If not, who then ?

Who from this list does the P4P candidate beat ? :
Ryan Garcia, Teofimo Lopez, Pitbull Cruz, Liam Paro, Richardson Hitchins and just for the heck of it - Gervonta Davis and Shakur.
Word is, the Aussie Paro maybe his next big assignment. 

Perhaps none - but now that "the Dream" has now been debunked, there are many that will be cheering for this talented kid to get back off the canvas and regain lost credibility.

#vsppromotions #vspboxing #vietnamboxingorganization
Elorde boxers
June 18, 2024

TANK SHOULD BRING AN ASS WHOOPIN' BUT

this one might just go down very different to the script ?

On paper - Frank Martin has the requisite unblemished record, and he shapes as a worthy opponent for arguably the most "watchable" boxer on the world scene right now - Gervonta "Tank" Davis. 
Tank - the Mayweather prodigy, as technical as he is lethal, equal parts endearing yet formidable, his impish form even had the hairs on the back of Bernard Hopkins' neck stand at full attention.
 
So theoretically, this is a nice fight in the offing. 

Yet a closer look at Martin's resume yields  
"Hang on a minute ! 
Look at some of the wooden indians and crash test dummies this guy has beat." 
Upon detailed inspection, it seems obvious that Martin has been defeating guys not out of place at a Lord of the Rings casting call.
And now he gets to fight Gervonta Davis for a world title ????? 
How the hell does that work ?

THIS IS PRO BOXING AT IT'S WORST !!!
Or is it ???

Why do we get that nagging feeling that this is indeed a fight, and more, that Tank might even be in deep here ? 
Is this the fight where Davis gets a litte over confident, a little sloppy, or is it more ?
Despite the weak opponents on his resume, Frank "the Ghost" Martin really does look the part !
He looks to be incredible shape this week in Vegas, and it hasn't gone unnoticed.

When asked why he’s so confident that he’ll be able to beat Davis this weekend, Martin gave this response.
“‘Cause I’m different. I got some things: I got speed, I got power, I got IQ. I feel like I got it all. Ya’ll gonna see. When it’s time to bite down, the world gonna see.
“We got this fight Saturday and I’m going to whoop his ass...we got Saturday to show who’s who.”

Ladies and gentlemen, I believe we "do got a fight" this Saturday night !"

#vietnamboxingorganization #VSPPromotions #vspboxing
Elorde boxers
June 15, 2024

WHAT IS A STANDARD PROFESSIONAL BOXING RING?

Professional boxing must be done in an approved sized boxing ring. It can be between 4.9m (16ft) to 7.3m(24ft) from one corner to adjacent corner. The ring must be 1m (3.2ft) in height. This is importan as it provides standard viewing angle of the judges. Tension of the ropes must be equal and aligned vertically. 4 ropes separated by 30cm in vertical distance. It is the role of the inspector to ensure that the competition arena meets both the technical and safety requirements before the contest. At VBO we look for 3 main areas.  
1. Ring surface must be even, not slippery, and without debris.
2. Ropes must not pose any cut risk to boxers.
3. Dimension of the ring, and the tension of the ropes must be within specifications.

#professionalboxing #boxing #vietnamboxingorganization #vbo #boxingring
Elorde boxers
June 13, 2024

TO RUSSIA WITH LOVE

Vietnam going global.
Nguyễn Văn Hải heads to Saint Petersburg Russia next month to take on Uzbekistan national champ and unbeaten monster Khurshidbek Rasuljonov. 

Hai's morning greetings to his opponent :
"Enjoy your cornflakes. 
We will meet soon my friend ! "
Elorde boxers
June 5, 2024

BRONER LOOKS TO RESURRECT AGAINST COBBS

The Adrien Broner vs Blair Cobbs final press conference was even more wild than expected: "My n***as got guns with them. All I've gotta do is point and they're gonna blow."
It was hard to interpret Broner's rant.
Many saw that as a thinly veiled sexual reference from the gum chewing former prodigy, who has battled with compulsive disorder issues - even to the point of dry humping opponents during championship bouts
That aside, he tore off his shirt to show that Homer Simpson also comes in chocolate. 
All that aside, the salient question remains "do I still got it ?"
Blair "the Flair" Cobbs shapes as a credible enough opponent, with only one loss on his resume. 
The tall southpaw steps out for the first time since beating Maurice Hooker by UD back in 2022, but he has enough gravitas to help us guage whther there is a path ahead for the enigmatic Adrien Broner.
The two entertaining boxers will battle for their future at the Hard Rock Casino in Hollywood Florida this Friday night.
Friendly advice to Blair the Flair : Do not turn your back on Broner, he'd hump a table leg given half a chance.
Elorde boxers
June 1, 2024

HÀ THỊ LINH GIÀNH VÉ DỰ OLYMPIC 2024 TIẾP THEO CHO VIỆT NAM

Đứng trước cơ hội cuối cùng để giành thêm vé cho Boxing Việt Nam dự Olympic Paris 2024, nữ võ sĩ Hà Thị Linh đã không bỏ lỡ cơ hội khi góp mặt trong trận play-off hạng cân 60kg.

Đối đầu Vilma Viitanen (Phần Lan), Hà Thị Linh có hiệp 1 thi đấu tốt với những pha chủ động vào đòn tầm gần, giúp cô giành chiến thắng 10-9 trên 4 bảng điểm của các giám định.

Sang hiệp 2, Viitanen tăng áp lực khi biết bị dẫn điểm. Hà Thị Linh đáp trả bằng các tổ hợp đòn đánh nặng khi di chuyển lùi. Điểm số 20-18, 20-18, 19-19, 19-19, 19-19 trong hiệp 2 khiến cả hai ứng viên đều phải nỗ lực trong hiệp đấu cuối.

Sang hiệp 3, Viitanen tiếp tục gây sức ép với hàng loạt pha rượt đuổi và ra đòn tầm gần uy lực. Cú móc trái mạnh khiến trọng tài phải đếm với Linh. Thể lực cả hai đã giảm xuống sau nhiều pha đổi đòn. Các pha trả đòn sau đó của Linh khiến Viitanen không thể đạt được hiệu quả trong những pha tấn công. Chung cuộc, Hà Thị Linh giành chiến thắng tính điểm 4-1, mang về tấm vé Olympic Paris 2024 thứ hai cho Boxing Việt Nam cùng người đồng đội Võ Thị Kim Ánh (54kg nữ).

#webthethao #boxing #olympics #olympicparis2024 #hathilinh
Elorde boxers
June 1, 2024

NGUYỄN VĂN HẢI JULY 23 SAINT PETERSBURG

The Hanoi Hitman is looking to make up for lost time, and will be back in the ring in Russia this coming July.
The beautiful Baltic city of Saint Petersburg will provide the backdrop to a compelling match up with outstanding Uzbekistan boxer Khurshidbek Rasuljonov (7-0 3KO)
23 year old Rasuljonov is a 3x national champ, a 2x Asian champ, and maintains a flawless professional record.
The bout will be a contested over 8 rounds, and represents another great opportunity for Nguyễn Văn Hải to make his mark abroad. 
The Hanoi boxer has no opportunity to shine in his home country of Vietnam unfortunately, where professional boxing appears to be in freefall right now.
Elorde boxers
May 29, 2024

HOW MANY CHAMPIONS TITLES AVAILABLE IN ASIA?

HOW MANY CHAMPIONS TITLES AVAILABLE IN ASIA? 

Did you know that there are over 50 global sanctioning organizations that offer various champion titles in the world? They are mostly private organizations that market their brand(s). However the four most recognized ones are : WBO, WBC, WBA, IBF.

Each of the above four organizations offer different regional championship titles and there are a lot of them! Here are some regional titles that may be available for qualified boxers in the Asia Pacific region.  

Note that considering that there are at least 17 weight divisions, there will be a minimum of 17 champions for each regional belt. If you add them all up, there are over 391 championship titles just for men alone. If you include all possible female champions, at least 690 championship titles are available.  

IBF (International Boxing Federations) 
1. IBF ASIA (male)
2. IBF ASIA OCEANIA (male)
3. IBF ASIA AUSTRALASIAN (male)
4. IBF INTERNATIONAL (male/female)
5. IBF INTERCONTINENTAL (male/female)
6. IBF YOUTH (male)

WBA (World Boxing Association)
1. WBA ASIA EAST (male)
2. WBA ASIA SOUTH (male)
3. WBA ASIA (male/female)
4. WBA OCEANIA (male)
5. WBA INTERNATIONAL (male/female)
6. WBA INTERCONTINENTAL (male/female)

WBC (World Boxing Council)
1. WBC FAR EAST (male)
2. WBC ASIAN SILVER (male) 
3. WBC ASIAN (male/female)
4. WBC ASIAN CONTINENTAL (male)
5. WBC YOUTH INTERCONTINENTAL (male)

WBO (World Boxing Organization)
1. WBO ORIENTAL (male)
2. WBO ASIA PACIFIC (male/female)
3. WBO GLOBAL (male)
4. WBO INTERNATIONAL (male) 
5. WBO ASIA PACIFIC YOUTH (male)
6. WBO INTERCONTINENTAL (male)

So which should you go for? What is available for the boxer is almost entirely dependent on the promoter and their preference in working with the sanctioning organizations. Do you have a preference?

#vietnamboxingorganization #VBO #championsleague #championship #regionaltitles #professionalboxing
Elorde boxers
May 28, 2024

"Bà mẹ 2 con" Hà Thị Linh

💥Cách đây ít phút boxer Hà Thị Linh đã có chiến thắng ấn tượng trước đối thủ khó nhằn Ana Starovoitova ở trận ra quân hạng 60 kg nữ môn boxing vòng loại cuối cùng tìm vé đến Olympic Paris 2024.👊

"Bà mẹ 2 con" Hà Thị Linh thắng thuyết phục 4-1 sau 3 hiệp đấu trước tay đấm người Litva từng 2 lần giành HCĐ châu Âu. Sau đây 2 ngày Hà Thị Linh sẽ bước vào màn so găng kế tiếp. Boxer từng 2 lần vô địch SEA Games này là một trong những niềm hy vọng sẽ kiếm tìm thêm suất dự Olympic Paris cho boxing Việt Nam.

Hiện boxing Việt Nam mới có 1 suất chính thức dự Olympic Paris và nó thuộc về Võ Thị Kim Ánh, người xuất sắc giành vé ở vòng đấu loại hồi tháng 3 năm nay...🇻🇳
#Webthethao #Boxing #HàThịLinh
Elorde boxers
May 29, 2024

COMING NEXT MONTH !!

Saturday June 22nd Cataingan, Masbate
This has to be one of the best fight cards of the year !
Elorde boxers
May 28, 2024

DEVIN HANEY- WAS IT ALL JUST A DREAM ?

A hotly disputed "win" against Lomachenko showed the cracks. 
But his first foray against a similar sized, yet supposedly way lesser boxer, ended in total disaster - and confirmed what many had suspected. 
Haney : No weapons - No chin. 
The cloak of invincibility has well and truly been lifted on Devin Haney - who has campaigned with the appropriate ring monicker - The Dream.

Devin Haney - the over rated champ nobody wants to see again ?
*story courtesy of Boxing News 24

Devin Haney has captured world titles in two weight classes by age 25, but few fans are impressed with what he’s accomplished during his nine-year career.
Haney stepped up for the first time last month against Ryan Garcia on April 20th, and he was out of his league. He was dropped six times and lost a 12-round decision. Fans were left wondering what they had ever seen in Haney. His reputation has nosedived since, and it’s difficult for fans to view him still as a world champion. The WBC allowed Haney to keep his light welterweight title despite losing.
That performance had a devasting effect on Haney’s career, resulting in fans no longer viewing him as the #1 fighter in the 140-lb division and feeling that they’d been wrong about their previously high appraisal of him after his win against Regis Prograis last December. Before Haney’s loss to Ryan, some fans thought he’d beaten the best fighter in the weight class when he defeated the 35-year-old Prograis. I didn’t feel that way.

Watching Prograis lose to Josh Taylor in 2019 showed that he was flawed from the start. That fight showed all I needed to know about Prograis because Tyalor was always an average fighter. That’s Why Nobody Wants The Rematch Fans should want to see a rematch, but they don’t have faith in Haney that he can raise his game enough to avenge his loss to Ryan (25-1, 20 KOs).
The fans saw all they needed to, watching Ryan put Haney in trouble in the opening seconds of round one and continuing to batter him for the remainder of the fight. In the seventh, Haney was knocked down four times and seemingly saved by the referee, Harvey Dock, who inexplicably penalized Ryan for hitting on the break after he grew frustrated at the nonstop holding that was being done.
Devin was trying to stall out the round after the first knockdown, and Ryan got fed up with being held excessively and instinctively hit Haney when the referee peeled him off. No warning had been given to Ryan before the penalization.

Many fans consider Haney the weakest of the four champions at 140 because of his questionable chin and his fighting style, which involves a lot of clinching, jabbing, and moving around the ring. The other champions at 140 :
- Teofimo Lopez 
– Subriel Matias 
– Isaac Cruz 
Haney would lose to all those champions and likely get knocked out if he couldn’t clinch excessively once he was hurt, as we saw in his fight with Ryan.
Elorde boxers
May 23, 2024

GOOSEN SUPPORTS RYAN GARCIA BEING CLEAN

Acclaimed boxing trainer Joe Goosen shares his thoughts on the recent Ryan Garcia controversy. 
He also makes the interesting assertion that the talented fighter is one of the best he has ever trained ! 
*story courtesy Boxing Scene :

There is no bad blood between former fighter-trainer tandem Ryan Garcia and Hall of Fame coach Joe Goossen. 

Garcia split from Goossen after three fights last year following his knockout loss to Gervonta Davis and has since linked up with Derrick James. 

On April 20, the heavy underdog Garcia knocked down Devin Haney three times to win a majority decision. But the victory has been surrounded by controversy. 

Garcia blew weight for the 140-pound fight by 3.2 pounds, and on May 1, tests revealed that Garcia tested positive for the banned performance-enhancing substance Ostarine on the day of and the day before the fight.

Haney has since requested that the New York State Athletic Commission disqualify Garcia. 

Garcia has maintained his innocence as he awaits the results of his B-sample, and his former coach, Goossen, is backing him, too. 

“I’ve known Ryan ever since he was a teenager, and I have nothing but great things to say about him because he has a great heart,” Goossen told BoxingScene. “He’s one of the best fighters I’ve ever trained. He’s got so much talent that it’s not even funny. He’s got everything.

“I trained Ryan for two years straight and never saw anything remotely close to the same galaxy of what is being talked about now. It wasn't even talked about. Ryan would never knowingly do something like that. When he trained with me, he was dedicated. He always worked hard. Nothing about Ryan would lead me even to speculate anything in that direction. No way. Something isn't right. I can not point the finger at Ryan. None of it makes sense to me. In my wildest dreams, I cannot conceive of Ryan Garcia purposely doing anything that would endanger his career in such a way.” 

Goossen guided Garcia to wins against Emmanuel Tagoe and Javier Fortuna, but Garcia couldn’t overcome the southpaw Davis. 

Goossen envisions a promising future for Garcia once he gets back into fight mode. 

“Ryan will never lose to a right-hander,” said Goossen. “He's going to be great at 147 pounds because he won't have to kill himself to make weight. He's tall and has a big frame. It's amazing and almost frightening to see him hit bags and hit people. He's one of the fastest, smartest, hardest hitters per square inch I have ever dealt with, and that's saying something.”
Elorde boxers
May 25, 2024

"HANEY WAS THE NEXT MAYWEATHER ? I DEBUNKED THAT !!"

"I FEEL HURT AND DAMAGED BY THE ACCUSATIONS THAT ARE PUT ON ME. I KNOW FOR A FACT THAT I AM NOT A CHEATER, I'VE NEVER BEEN A CHEATER. I'VE PUT IN SO MUCH WORK MY WHOLE LIFE, AND ONE OF MY GREATEST VICTORIES HAS A LITTLE BIT OF AN ASTERISK BECAUSE OF A LIE. 
I'M GENUINELY HURT. I CRY AT NIGHT SOMETIMES JUST KNOWING THAT THEY ARE TRYING TO TAINT MY VICTORY ...
WE'RE LETTING LITERAL CHEATERS LIKE STEROIDS POSTER BOY VICTOR CONTE CONVICT ME OF CHEATING. AND HE'S THE ONE WHO SHAPED VADA. 
WHY ARE WE LISTENING TO THIS GUY? THAT SMELLS LIKE FUNNY BUSINESS TO ME ... 

I KNOW DEVIN HANEY WAS THE POSTER CHILD FOR BEING THE NEXT FLOYD MAYWEATHER BUT I DEBUNKED THAT. 
HOW ABOUT YOU JUST GIVE ME MY CREDIT?"
Elorde boxers
May 24, 2024

BOXING VIỆT NAM KHỞI ĐẦU TỐT

Trong ngày ra quân, võ sĩ Nguyễn Văn Đương phải chạm trán một đối thủ tương đối mạnh. Đó là Jean Carlos Caicedo Pachito (Ecuador), người từng tham dự Olympic Paris.

Trước một đối thủ có trình độ và kinh nghiệm thi đấu tương đương, đại diện Việt Nam đã thi đấu chủ động. Anh tấn công từ khá sớm, đồng thời giữ cự ly mỗi khi cảm thấy đối thủ muốn chờ cơ hội phản đòn.

Trận đấu khép lại trong 3 hiệp, với chiến thắng bằng tính điểm dành cho Nguyễn Văn Đương. Anh sẽ thi đấu trận tiếp theo trong ngày 28/4 tới.

Sau khởi đầu tốt của Nguyễn Văn Đương, Boxing Việt Nam còn một VĐV khác thi đấu trong ngày đầu tiên. Đó là Hoàng Ngọc Mai, võ sĩ thi đấu hạng cân 66kg nữ.

📸 ithethao

#vothuatvietnam #ithethaovn #vothuatithethao #boxingvietnam #boxing #olympic
Elorde boxers
May 22, 2024

GOOD LUCK VIETNAM BOXING TEAM !

All set and ready to go.
Wishing the team a successful and lucky tournament for the Olympics qualifiers. 
#VietNamBoxingteam
#vongloaiolympicParis2024
Elorde boxers
May 13, 2024

WBO ORIENTAL CHAMPIONSHIP THIS WEEK

Let's find out who is Asia's best Lightweight fighter this Saturday night.

The Hanoi Hitman Nguyễn Văn Hải (6wins 1 loss) 🇻🇳 takes on the best fighter in China right now 🇨🇳 - Yongquiang Yang (15 wins 0 loss)
The China boy can bang too - he has 12 knockouts on his resume.

Nguyễn Văn Hải v Yongquiang Yang 10 rounds
WBO Oriental Lightweight championship 61kg
Jiagen Sport Centre Xiamen China 
Saturday May 18th
Elorde boxers
May 12, 2024

WHEN THE WAR IS OVER

Mexican 🇲🇽 Kenbun Torres departs the Philippines today, and bumps into last night's opponent at Ninoy Aquino - champion Reymart Gaballo. 

"I spotted my opponent walking alone through the airport
It's Reymart Gaballo !
I was full of nerves and aggression when we are together at the weigh-in - that is a fighter.
But I couldn't help but shout out to the brave man who gave me an opportunity, and swapped punches in the same ring. 
I don't know the words to express my appreciation but I shook hands and hugged.
Maybe someday we can fight again, I know Reymart is a great fighter for the Philippines. 
I want to pay respect from the bottom of my heart to Reymart Gaballo and the people that were so kind to me when I visited this special place.
Thank you. "
Elorde boxers
May 10, 2024

Vasiliy Lomachenko và Georges Kambosos Jr

Cái tên Vasyl Lomachenko không phải là cái tên xa lạ gì đối với những người yêu thích quyền anh "đẹp".

Dù ở thời kỳ đỉnh cao hay hiện tại, trước khi chuyển sang chuyên nghiệp, anh đã có 2 lần giành HCV Olympic, 1 thành tích đáng tự hào mà nhiều tay đấm trẻ hướng tới. Và chẳng cần đến trận đấu thứ ba trong sự nghiệp chuyên nghiệp của mình, Lomachenko đã trở thành kẻ thách thức các đai vô địch quyền anh thế giới, một con quái vật mà bất kỳ vị vua nào cũng dè chừng.

Trận đấu với Georges Kambosos Jr vào ngày 12/5 tới là lần thượng đài đầu tiên của Vasiliy Lomachenko (17-3 Boxing, 11 KO) kể từ thất bại trước Devin Haney hồi tháng 5/2023, cuộc đối đầu xác định chủ nhân chức vô địch tuyệt đối với 4 danh hiệu WBC, WBA, IBF và WBO đã để lại nhiều tranh cãi bởi kết quả trên bảng điểm.

Ở tuổi 36, tất cả đều hiểu rằng thời gian để Lomachenko cạnh tranh ở cấp độ đỉnh cao không còn nhiều, dù anh vẫn được biết tới như một trong các võ sĩ có kĩ thuật và bộ pháp đứng đầu làng Quyền Anh đương đai. Dù vậy, bản thân Lomachenko vẫn muốn dành sự ưu tiên trong việc giúp đỡ những người dân quê nhà Ukraine trong cuộc chiến đang diễn ra, lý do khiến anh vắng bóng suốt một năm qua.

Những chấn thương vai kể từ cuộc đối đầu với Teofimo Lopez năm 2020 cũng là nỗi lo của những người hâm mộ "Hi-Tech", bởi khả năng tấn công của tay đấm từng giành 2 HCV Olympic (2008 & 2012) đến từ việc kiểm soát trận đấu bằng số lượng đòn đấm vượt trội. Và hơn thế, đối thủ Georges Kambosos Jr của anh cũng là một cái tên có phong cách thi đấu tương tự.

Cuộc đối đầu giữa Vasiliy Lomachenko và Georges Kambosos Jr sẽ diễn ra vào sáng Chủ Nhật ngày 12/5 theo giờ Việt Nam. Webthethao.vn sẽ tiếp sóng sự kiện Boxing đáng chú ý của làng Boxing thế giới tới quý vị khán giả.

#webthethao #boxing #vothuat #quyenanh #VasiliyLomachenko #GeorgeKambososJr
Elorde boxers
May 10, 2024

PREPARING FOR THE WBO TITLE MATCH

Nguyễn Văn Hải getting ready for the biggest stage of his career - the WBO Oriental Lightweight championship to be held in Xiamen China next week. 
Vietnam 🇻🇳 legend Nguyễn Văn Hải 6-1 3KO will challenge China 🇨🇳 top rated fighter Yongquiang Yang 15-0 12KO for the prestigious belt. 
The championship match will take place at the Jiagen Sport Center in Xiamen on Saturday May 18th. 

#vietnamboxingorganization #vspboxing #Webthethao #VSPPromotions
Elorde boxers
May 9, 2024

DOES MEXICAN TORRES HAVE THE "MIDAS" TOUCH ?

Without doubt the smaller man, but Mexican Kenbun Torres hits Manila in a rich vein of form, and promises nightmares for local champ Reymart Gaballo tomorrow night at the Midas Hotel and Casino. 
Torres was beaten by Viet star and WBO belt holder Tran Van Thao, before making amends with a dominant win over China's tough Chengcheng Yang. 
The China boxer subsequently knocked out one of Australia's most hyped fighters - the previously unbeaten Rocky Ogden, to cement the serious claims of Kenbun Torres in tomorrow's big showdown.
The great card brought to you by SanMan Promotions will take place at the Midas Hotel and Casino in Manila. 

Weigh-in results from Pasay City, Philippines:
🇵🇭 Marlon Tapales 119.6 lbs.
🇹🇭 Nattapong Jankaew 121.4 lbs.
*vacant WBC Asian Continental Super Bantamweight Title

🇵🇭 Reymart Gaballo 119.8 lbs.
🇲🇽 Kenbun Torres 117.8 lbs.
*8 rounds / non-title
Elorde boxers
May 7, 2024

9 DAYS OUT !!

Nguyễn Văn Hải v Yongquiang Yang 
WBO Global Lightweight Title
Xiamen China Saturday May 18th
Vietnam 🇻🇳 champ v China 🇨🇳 champ !!!!
True romance !!!

#VSPPromotions #vietnamboxingorganization #Webthethao #vspboxing
Elorde boxers
May 6, 2024

DOHENY STOPS BRYL BAYOGOS IN 4TH

In the curtain raiser of the Inoue-Nery gigantic promotion at Tokyo Dome, former IBF junior feather champ TJ Doheny (26-4, 20 KOs), 121.75, decked an easy TKO victory over previously unbeaten Filipino Bryl Bayogos (7-1-1, 2 KOs), 121.5, at 2:51 of the fourth round in a scheduled eight on Monday. 
Doheny quickly caught the still nervous and stiff Filipino and dropped him with solid body shots twice in the third, and followed up so furiously that the referee called a well-timed halt in round four, when Bayogos fell down again. 
Doheny scored his fourth triumph in as many bouts in Japan since he dethroned then IBF ruler Ryosuke Iwasa on points in 2018. 
The Irishman TJ, now residing in Australia for years, is gunning for a shot at “Monster” Naoya Inoue. Doheny had been supposed to fight Inoue should Luis Nery become unavailable by any inconvenience, but it eventually didn’t materialize with Nery successfully having made weight.
Elorde boxers
May 6, 2024

TRAN VAN THAO WIN WBO GLOBAL

Congratulations to Vietnam hero Van Thao Tran for a unanimous decision win over Jakrawut Majungoen for the NEW WBO GLOBAL Bantamweight champion.
#WBO
#Korea
#VBO
Elorde boxers
May 4, 2024

WBO TRIPLE TITLE

All boxers passed the weight in today for tomorrow's Triple WBO title event,
For the Vacant WBO Global Bantamweight title, and the vacant WBO Global Featherweight title and the vacant WBO International Flyweight title!
Here in Goheung, Korea.
Elorde boxers
May 4, 2024

WEIGH-IN RESULTS FROM LAS VEGAS

Saul "Canelo" Alvarez - 166.8 lbs
Jaime Munguia - 167.4 lbs 
Undisputed Super Welterweight Championship
Elorde boxers
May 1, 2024

MEXICAN FIESTA THIS SUNDAY IN LAS VEGAS

Canelo Alvarez 60-2 meets the unbeaten Jaime Munguia 43-0 for the IBF, WBO, WBC and WBA World Super Middleweight title belts this Saturday night (Sunday midday in Asia)
The fight of two great Mexicans will take place at T-mobile Arena in Las Vegas.
Elorde boxers
April 28, 2024

Why Olympic Boxers Aren’t Wearing Headgear Anymore

SOMETHING IS MISSING from Olympics boxing this year. Did you notice? It’s lot easier to see the faces of male boxers---taunting, grimacing, or smiling in all their Olympian glory. This year, the Olympics ditched boxing headgear for the first time since 1984, making it look a lot more like professional boxing.

The decision, according to statements from amateur boxing’s governing organization---the International Boxing Association, or AIBA---came down to safety. Counterintuitively, referees had to stop matches for head injuries (aka likely concussions) more often when boxers were wearing headgear, according to an AIBA study. But whether ditching headgear actually makes boxers safer---especially from non-concussion injuries---is, well, more complicated.

“This rule change was rather surprising for lot of people. There’s still lot of research that needs to be done,” says Cynthia Bir, a University of Southern California biomechanics researcher who has evaluated boxing equipment for USA Boxing. In fact, female Olympians will still be wearing headgear in boxing, due to lack of safety data. (AIBA did not respond to requests for comment.)

What almost everyone can agree on is that foam padding does little to protect against concussions and knockout blows. Punch hard enough, and you overwhelm the foam’s ability to absorb energy. “The headgear becomes less useful and then not useful,” says Blaine Hoshizaki, a head injury researcher at the University of Ottawa.

Plus, the headgear still leaves boxers vulnerable to punches to the jaw, which are most likely to cause concussions because they whip the head around. “Boxers know that to get the knockout, you need to make the head spin,” says Bir. “Jabs aren’t going to do much.” Your brain normally sits suspended in fluid; when your head whips around, the brain whips around too, the tissue stretching and compressing. This causes concussions.

But why would wearing headgear increase the rate of likely concussions? The AIBA’s study has a few theories: Headgear makes it tougher to see, so boxers can’t dodge as well. Or perhaps headgear creates a false sense of safety and boxers take more risks. It also makes the boxer’s head a bigger target.

Another matter to consider though: Concussions aren’t the only head injuries boxers get. “A lot of the long-term consequences of repetitive head trauma may be from many, many subconcussive blows over time,” says Charles Bernick, a neurologist at the Cleveland Clinic. Bernick has been following a group of professional boxers and MMA fighters since 2011, and he’s found that even the brains of fighters who have not reported concussions exhibit damage visible in MRI scans.

These subconcussive blows, which don’t have any immediately obvious symptoms, could also lead to chronic traumatic encephalopathy, or CTE, over time. “With concussions, you can see it and you can diagnose it,” says Hoshizaki. “The challenge is the ones you don’t see, don’t feel. This is I think the scary part.” Headgear could mitigate some of these blows. But it’s hard to study because it’s hard to measure how much brain damage these subconcussive blows actually cause; the same punch might cause damage in one person but not another because of the structure of their head or neck musculature.

The AIBA has tried to get more professional in recent years---the extra “A” in the acronym is a remnant from when it had “amateur” in its name. And the group made other changes for the Olympics this year: It changed the scoring system to bring it in line with the pro boxing and allowed professionals to qualify for the games. (Though only three are competing in Rio.) Pros have a good reason to not use headgear
Elorde boxers
April 27, 2024

TOP 5 COUNTRIES WITH THE MOST PRO BOXING EVENTS.

According to Boxrec, there were 7,191 boxing events (63,573 bouts) in the past 12 months worldwide. USA 1,598 boxing events accounting for 27% of the total. That is more than the sum of the next 4 countries combined.

Boxing events are not necessarily connected to the wealth of a nation. Argentina, Mexico, and Russia are not known for their economic strength yet hosted 676, 488, and 294 events respectively in the last 12 months.  

In comparison, Vietnam hosted 12 events in the same period. With over 100 million in population and one of the largest amateur boxer population, VBO estimates that Vietnam should be hosting approximately 100~200 events per year. That is roughly 15 events per month. 

The question should be focused around how to make it easier for people to host boxing events, starting with 4 rounds of boxing focused on debuting boxers who are beginners in professional boxing. Safety of boxers are very important but often that concept is misused to scare noninformed public.  

Most injuries that boxers sustain are from three main areas:
1. Not enough rest between fights.
2. Excessive weight reduction before the fight.
3. Previous injuries that are left unattended.  

While mismatch can be a big problem, this is the fault of the referee/supervisor for not stopping the fight when needed. Unfortunately, this is one skill that can not be learned in a classroom but through experience. This is why developing high quality boxing ring officials is so important and difficult to do. No amount of training or certificates can replace actual experience in the ring. Just like boxers, officials also need consistent events to practice and sharpen their skills.

What are your thoughts to make 15 events/month a reality in Vietnam?

#professionalboxing #boxing #sportsinjuries #vietnamboxing #vietnamboxingorganization #events #proboxing #Promotions
Elorde boxers
April 24, 2024

MATEO TAPIA READY FOR WORLD'S BEST

Mexican born Aussie Mateo Tapia came to Vietnam as a 20 year old and took on that country's fight legend Truong Dinh Hoang - a 10 times national champion and unbeaten pro. It was a hugely exciting, if not unnerving, experience for the young fighter.
Fast forward 5 years, and 16-0 Tapia is world ranked in a very hot middleweight division. 
Mateo Tapia makes his return in Sydney tonight, and will meet Keiber Gonzalez 20-0 in what will surely be a launch towards a world title run.
Good luck Mateo.
Elorde boxers
April 21, 2024

WBO ORIENTAL LIGHTWEIGHT TITLE

Xiamen China Saturday 18th May
The Hanoi Hitman Nguyễn Văn Hải ready to rock China's best Yongquiang Yang over 10 rounds at Jiagen Sports Arena in Xiamen.
Elorde boxers
April 21, 2024

THE NEXT MAYWEATHER ??

Maybe it requires a re-think !
King Ryan too big, too fast, too powerful !
Elorde boxers
April 17, 2024

VIETNAM GUEST WINS IN AMERICAN RETURN

Charly Suarez has been a regular visitor to Vietnam. He fought an exhibition bout with Nguyễn Văn Hải at Victory8 in Hanoi, and he won the WBC belt at Ho Tram against Indonesia’s champion Defry Palulu. 
Today he was Stateside, winning his return bout in Corpus Christi Texas on a Top Rank event. Suarez broke his hand in August of last year, but resumed in style today in a near shutout win over America's Luis Coria. 
It was an emphatic performance, and likely to earn Suarez a world title eliminator shot at his next outing.
Elorde boxers
April 14, 2024

SUAREZ WINS IN RETURN ON AMERICAN SOIL

JUST IN: Charly Suarez Official scores a unanimous decision victory over Luis Coria (77-74, 76-75 & 77-74).
Congratulations King's Warrior 
World title awaits !
Elorde boxers
April 7, 2024

SUAREZ SCARES OFF HENRY LEBRON TEAM

The Philippines' Charly Suarez always looks great in sparring, but apparently a session where the King's Warrior was "on fire" was witnessed by the coach of Henry Lebron - and was enough for them to immediately pull out of their world title eliminator next Saturday night.
Lebron has now been consigned to the "Top Rank Scaredy Cat" bench warmers list, and will be replaced by Luis Coria 15-6 in what is Suarez return from a broken hand last August. 
A win for Suarez will guarantee him a world title eliminator at his next outing - and you can bet your bottom dollar it won't be Henry Lebron in the other corner !
Charly Suarez fights on a Top Rank show in Corpus Christi Texas next Saturday night April 13th.
Elorde boxers
April 6, 2024

SUAREZ BACK BETTER THAN EVER

The Philippines' best boxer Charly Suarez resumes next Saturday on a big Top Rank show in Corpus Christi Texas - 8 long months after sustaining a broken hand in August of last year. 
Despite looking comfortable in a lopsided decision win, Suarez actually did the damage in round one against tough Yohan Vasquez, and was forced to fight the remainder of their bout in southpaw. 
An incredible effort !
The King's Warrior Charly Suarez last fought in Vietnam in December 2022 (hence the Christmas tree !) and followed up his win at Ho Tram with a 4 title win in Australia over unbeaten star Paul Fleming. 
Suarez has been promised a world title eliminator bout if successful in next week's American bout, and all his friends at VSP wish him a career defining performance on that big stage.
Good luck Charly boy !
Elorde boxers
March 28, 2024

BRAVO CORIA - LEBRON SENT PACKING !

Puerto Rican 🇵🇷Henry Lebron (19-0)'s clean card was ready to get shredded.

So, the Lebron team have opted out of world title contention, and Charly Suarez will have a new dance partner in Luis Coria.

🇵🇭 Charly Suarez (16-0) with 9 KO’s
🇺🇸 Luis Coria (15 Wins with 6 losses) 7 KO’s
 Super featherweight bout

🗓️April 13, 2024 Saturday 
🏟️American Bank Canter, Texas USA

*credit to KOboxing

#koboxingchannel
#boxing
#philippineboxing
#sports
Elorde boxers
March 21, 2024

TAGPUNO MAKES WEIGHT IN AUSTRALIA

Fernando Tagpuno jr and Dana Coolwell both made the 126lb cut and looked in outstanding shape for tomorrow night's big clash on the Sunshine Coast.
Dana Coolwell is one of the brightest young talents on the Aussie boxing scene, and his clash with Tagpuno will be for the IBO InterContinental Featherweight title.
Elorde boxers
March 17, 2024

YAP AND NGAKA BOTH WANTING WBF PRIZE

The countdown is on !
The Philippines' Mark John Yap and Botswana's Moabi Ngaka will be banging it out in 10 days time to decide the World Boxing Foundation International title.
And both countries are supremely confident of capturing the prestigious prize !

Those in the Yap camp say that this is the lightest they have seen the Journey Man prior to a big fight, and that his training has seen the experienced warrior ascend to new levels.
Moabi Ngaka is famed for his cardio, and has been reeling off 20km runs in amongst a torrid twice daily training schedule of sparring multiple partners at each session. 
This will very definitely be a battle of Mark John Yap's experience and power versus the speed, movement and endurance of the younger and taller Moabi Ngaka. 
But as they say, two dogs - one bone !!
So who you got ????

RUMBLE IN THE OKAVANGO 
Maun National Stadium Botswana 
Saturday March 30th 

#rumbleintheokavango #elordetv #vspboxing #Webthethao #BOXINGBIDABEST #VSPPromotions #1xbet

Other Promotions